2300happynews.dk

Amager – Kultur, guides, nyheder.

VM i Badedyr på Amager Strand

cracey vm i badedyrVM i badedyr på Amager Strand den 21. august 2019 kl. 18.00 er måske ikke et helt officielt VM, og kaldes også CraceY, men det lyder godt nok underholdende.

Reglerne er ikke helt ukomplicerede, men i sin enkelthed går det ud på at man stiller et hold på to personer, hver deltager skal medbringe et badedyr på minimum 110 cm. på den ene led og indeholde 20 pust luft. Efter en kort prolog med 1000 meter løb og 100 meter svømning skal holdet finde så mange poster de kan på 60 minutter. Posterne  findes via et udleveret kort, og dem der finder flest poster vinder.

Alle der kan svømme 100 meter og ikke er bange for at få sved på panden i en time kan ifølge arrangørene deltage. Man planlægger selv dele af sin rute og sværhedsgraden af de poster man vælger. Det er klart, at hvis man går efter at blande sig i toppen, skal man både være god til lands, til vands og til at finde rundt. Men som sagt kan alle deltage, bare du kan finde ud til strandparken den 21.08.19. Og er over 16 år. (børn kan deltage sammen med forældre)

Du kan læse meget mere om VM i Badedyr her

Artikel sidst opdateret

FØLG 2300HAPPYNEWS