2300happynews.dk

Amager – Kultur, guides, nyheder.

GUIDE: VINTERFERIE PÅ AMAGER

copenhagen light festival - værket you are still here

Uge 7 er lige med vinterferie for skolebørn og deres forældre. I forhold til vinterferiens storesøster i uge 42 har der historisk set ikke været så mange oplevelser at byde på. Men de senere år har uge 7 i København fået meget at byde på. Det gælder naturligvis også for Amager. I nedenstående guide får du en masse inspiration til aktiviteter i uge 7.

Tag på restaurant, billigt

Uge 7 er for mange foodies lige med restaurantfestivalen Dining Week. Over 200 restauranter i den gode og til tider dyre ende byder alle på en tre retters menu for 215 kr. + gebyr.
På Amager deltager 8 restauranter, hvoraf en af dem serverer en middag i komplet mørke, læs mere om Dining Week mørke her.
Læs mere om Dining Week her

Tag ud i mørket og se lyset

Hele februar

Copenhagen Light Festival viser international lyskunst i byrummet, helt gratis. På Amager er der en lang række værker.
Læs mere her

Tag på museum, gratis

Frem til 19. maj

2300happynews har virkeligt en kærlighed til Kastrupgårdsamlingen, og den er lige vokset lidt efter Maria Rubinke har rullet sin helt unikke stil ud over museet. Som altid er der fri entré, så der er ingen undskyldninger…

Læs mere her

Leg med LEGO

15-18. februar kl. 10-17

Igen i år kommer verdens måske sjoveste byggeplads – LEGO® World til Bella Centret i vinterferien.  Der vil være masser at muligheder for både store og små at udfolde sig og skabe egne kreative konstruktioner og ikke mindst lege i et hav af LEGO klodser.
Læs mere her

Tag på børnemusikfestival

Uge 7

Ni kulturhuse byder på børnemusik for børn i alle aldre og deres voksne. Der er alt fra hip hop og fællessang til jazzhyæner. Og billetterne koster kun 40 kr.
Læs mere her

FØLG 2300HAPPYNEWS