2300happynews.dk

Amager – Kultur, guides, nyheder.

Vegetarfestival på Amager

Den 24.-26. august 2018 danner Tiørens grønne omgivelser, lige ned til Amager Strandpark, rammer for Vegetarisk Festival. En hel weekend med 3 store telte med masser af spændende foredrag, politiske debatter og inspirerende madlavnings-workshops, foruden et telt med live-musik samt cirka 30 madboder og 20 boder med salg af produkter, alt sammen 100 % plantebaseret.

Politikere, komikere og musikere på programmet

På programmet er blandt andre den verdensberømte australske filosof og dyreretsforkæmper gennem en menneskealder, Peter Singer, og en koncert med sangerinden Sys Bjerre.

Desuden er Tobias Leenaert, Patrik Baboumian, Vesanto Melina, Maria Felding, Vicki Berlin, Kira Eggers  med flere på programmet, samt en stribe politikere der vil deltage i debatter, blandt andre Ida Auken, Søren Egge Rasmussen og Franciska Rosenkilde. Festivalen åbnes af Kulturborgmester Niko Grünfeld.

Du kan se det fulde program her

En del af festivalen (adgang til madboder, stande og en del af aktiviteterne) er gratis, men hvis du vil have adgang til alle de spændende aktiviteter i alle telte, skal der  købes billet til 295 kr. Læs mere om billetsalg her

Vegetarisk streetfood

Til festivalen dukker der en lang række madboder og Foodtrucks op der alle serverer plantebaseret mad, de kan helt frit besøges uden at løse billet, men naturligvis betale for maden. Her kan du blandt andet købe New Zealandske kiwi pies, vegetariske burgers fra Greenburger og vietnamesisk gademad fra Cám Ón.

Du kan læse mere om madboderne her

Mere af samme skuffe