2300happynews.dk

Amager – Kultur, guides, nyheder.

Væk julemanden

Igen i år inviterer Kulturtårnet alle juleglade børn og voksne til at vække Julemanden!
Han har sovet et helt år i Kulturtårnets top, og derfor skal der mange børn til før, at han vågner!

Lørdag den 1. december opfordres alle børn til at møde op kl. 12.45 under broen på Christianshavnsiden, hvor Kulturtårnets søde nisser står klar til at kalde på Julemanden sammen med alle der har lyst!

Kl. 13.00: Efter en laaaang søvn, er Julemanden godt groggy, så ha’ stemmebåndet og tålmodigheden klar, når der sammen skal råbes: “JULEMAND! JULEMAND! JULEMAND!”.
Og lykkedes det at vække julemanden, så bliver alle glade da han plejer at dele gratis slikposer ud til alle artige børn!

Ansigtsmaling, juleklip og varme drikke

Kulturtårnets nisser giver gerne børn en omgang julesminke og forvandler dem til et rensdyr, et juletræ eller måske en marcipangris! Derudover er der juleklip og god musik!Det vil være muligt at købe varm chokolade med fløde, kaffe, te og tårnkokkens hjemmelavede glögg under hele arrangementet.

PRAKTISK
Arrangementet afholdes på kajen under broen på Christianshavnsiden fra kl. 12.45 – 14.30. Det er gratis at deltage i arrangementet. Der kan købes drikkevarer under hele arrangementet (MobilePay/kontant). Det er muligt at bruge toilettet i Kulturtårnet på Knippelsbro under hele arrangementet.
Kulturtårnet på Knippelsbro holder desuden åben frem til kl. 22.00.

Inline
Inline