Tre ting du skal opleve til Ørestad kulturdage

ørestad kulturdageFor 13. år i træk byder Ørestads største byfest “Ørestad kulturdage” velkommen til en dag fyldt med gode oplevelser! I år er temaet “Ørestad sveder” med massere af aktiviteter der får pulsen op.

Hvert år er “Ørestad kulturdage” i et nyt område af Ørestad, og i år afholdes kulturdagene omkring Øestad Streethal på Ørestads Blvd. 53. Her vil være alle mulige aktiviteter lige fra breakdance og ballet til funrun og rundvisninger rundt i Ørestad – og de evigt sjove waterballz som hvert år er med (billedet).

Måske er du som jeg lidt skræmt af at tanken om sport og idræt, men lad dig ikke snyde, der er massere af aktiviter der hverken kræver boldøje eller højt kondital, jeg har nedenfor udvalgt tre ting fra det kæmpe store program som er ekstra interessante. Som udgangspunkt er kulturdagene gratis, men enkelte ting kræve tilmelding.

Slå dig løs i det store program her

 

Forestilling: GLiMT af en kabaret

Tid: 14.00 – 14.45 Sted: Streethallen Store Bane Arrangør: GLiMT Tilmelding: Gratis, ingen tilmelding Mødested: Foran Streethallen ved indgangen

GliMT skaber en speciallavet nycirkusforestilling til Ørestad Streethal på Kulturdagen. Igennem forskellige scenarier med nervepirrende akrobatik, poetisk ekvilibrisme og snurrende komik får publikum set Ørestad Streethal blive brugt på måder, de aldrig har set før.

GLiMT arbejder med at kombinere cirkus, dans og fysisk teater til nye, udfordrende former, der kan udtrykke de spørgsmål, som er mest presserende i vores tid og samfund.

GLiMT har kulturelt samarbejde med Grundejerforeningssekretariatet Ørestad

 

REMA 1000 FunRun

Tid: 11.00 – 13.30 Sted: Byparken Arrangør: REMA 1000 Ørestad Tilmelding: Gratis deltagelse, max. 200 deltagere. Tilmeld dig her

Vi sætter fokus på fysisk aktivitet og bevægelse i lokalområdet i og omkring Byparken og Streethallen, hvor alle, store som små, kan være med til FunRun. Stjerneløbet foregår som et orienteringsløb, hvor man bliver guidet rundt i områderne omkring Ørestad City og deltager i forskellige aktiviteter, som udfordrer konditionen, styrken og balancen.

11.00 – 11.50: Afhentning af startnumre ved REMA 1000 Ørestad City
11.50: Velkomst og fælles opvarmning på pladsen
12.00: Start på stjerneløbet!
13.30: Sidste familie i mål

 

Nytteplantevandring i Byparken

Tid: 13.00 – 15.00 Sted: Sivegaden og kanalen Arrangør: Jann Kuusisaari Tilmelding: Gratis, ingen tilmelding

Guidet uformel gåtur i Byparken, hvor vi kigger på og snakker om parkens forskellige planter med særligt fokus på de spiselige planter og andre nytteplanter.

Turen starter ved Metrohaverne og slutter i Frugtlommen, hvor de interesserede kan fortsætte med plantesnakken.