2300happynews.dk

Amager – Kultur, guides, nyheder.

Tre ting du skal opleve til Ørestad kulturdage

For 12. år i træk byder Ørestads største byfest velkommen til en dag fyldt med gode oplevelser! I år indtager vi Ørestad Nord, særligt omkring Grønningen og Universitetskanalen.

I år sætter ØX18 fokus på, at Ørestad udvikler sig med lynets hast. Ørestad bugner med nyte byggeri, spændende virksomheder og vild bynatur. Alt det præsenterer de i weekenden den 25. & 26 August.

Programmet er kæmpe stort, så her kommer tre udvalgte ting fra programmet der også byder på hoppeborge, boldspil, parkour, graffitiworkshop, gratis visning af Toy Story og alt muligt andet. Så naturligvis er tre ting kun en dråbe og nærmest umuligt at udvælge, så slå dig selv løs ved at Se hele programmet her

LØS RAMASJANG-MYSTERIET I DR BYEN

Tid: 12.30 – 13.15 – Sted: DR Byens hovedreception  –Arrangør: DR Koncerthuset
Tilmelding: Tilmelding nødvendig. Det koster 30 kr + gebyr. – Max 20 deltagere. Tilmelding via: http://burl.nu/u7ibzx

I DR Byen oplever man mange mærkelige ting for tiden! Lige nu er mesterdetektiven Kristian optaget af at løse mysterier i Ramasjang og kan derfor ikke selv opklare mysterierne i DR Byen.

De bedste detektiver Kristian kender er børn, og derfor kalder Kristian alle børn i Ørestad til at træde i detektivtjeneste. Han har selv en mistanke om, at det er de syv skurke fra Ramasjang, der står bag mysterierne. Der er brug for din hjælp!

 

SMAGEN AF BELLA SKY – RUNDVISNING

Tid: 10.00 – 10.45 og 12.00 – 12.45 – Sted: AC Hotel Bella Sky, mødested lobbyen i tårn 1
Arrangør: AC Hotel Bella Sky Tilmelding: Gratis, kræver tilmelding: http://www.trippus.net/acrundvisning

Bella Sky åbner dørene og byder deres naboer og interesserede inden for til et lille indblik i AC Bella Sky.

Besøger to af Bella Skys restauranter; BASALT på 1. sal og SUKAIBA på 23. etage. Der vil du høre lidt om bæredygtighed, madspild, spændende koncepter og vigtigst af alt smager på herlighederne. Udsigten i sig selv er et besøg værd.

Der vil også være mulighed for at se nogle af de flotte værelser med nordisk design på 23. etage.

 

GÅTUR: INTRO TIL SPISELIGE VILDE PLANTER PÅ AMAGER FÆLLED

Tid: 9.30 – 11.00  Sted: Turen starter ved Ørestads Boulevard, hvor stien fra Grønningen møder vejen
Arrangør: Jann Kuusisaari, Spis Amager Fælled Tilmelding: Ingen tilmelding, gratis.

Amager Fælled er på grund af sin centrale beliggenhed, veludviklede stisystemer og landskabelige mangfoldighed et rigtig godt sted at studere både de vilde og forvildede spiselige planter.

Vi går en tur gennem områdets forskellige landskabstyper: skov, vådområde, eng, krat… og snakker om og kigger på forskellige spiselige planter undervejs.

Udover at inspirere folk til at samle vild mad, håber Jann Kuusisaari at kunne vække en generel interesse for Amager Fælleds mangfoldige natur, og for dens bevarelse som et vildt område tæt ved centrummet af storbyen.

FØLG 2300HAPPYNEWS