2300happynews.dk

Amager – Kultur, guides, nyheder.

The Fat Pike fylder 1 år – og giver fri vin!

The Fat Pike FødselsdagRestaurant The Fat Pike på Islands Brygge har nu slået med halen i et lille års tid, det fejres med fri øl & vin!

Tiden suser åbenbart afsted, for det føltes som om at The Fat Pike har budt på bøffer og skaldyr i en evighed i FDBs gamle pakhuse. Men det er altså kun et lille år siden restauranten åbnede dørene.

Og den fødselsdag skal da fejres! Så restauranten byder på fri øl & vin når man køber deres faste fem retters menu “The Fat Five”. På menuen er der østers, tuntatar, grillet ribeye og meget mere, altsammen til 345 kr. inkl. fri øl, vin og vand. Du skal købe billet på forhånd her

Om the Fat Pike

The Fat Pike skriver om sig selv:

“The Fat Pike giver dig skaldyr og bøffer i rigelige mængder i en uformel og løssluppen ramme.

Vores kokke brænder for det uformelle køkken uden nogen form for frygt for friture og flammegrill. Vi har en kæmpe respekt for vores råvarer, der ofte fremstår bedst med et minimum af tilberedning.

Vi syntes, det er mærkeligt, at skaldyr skal være så dyrt, et dusin østers skal være indenfor økonomisk rækkevidde – også selv om det ”bare” er tirsdag. Hos os handler Value for money ikke om at dumpe priserne, men at give en stor oplevelse med en lille regning.

Vores restaurant ligger på Islands Brygge i Københavns gamle havnekvarter, og ligesom på en oyster bar i Boston eller en anden moderne havneknejpe går vi straight forward til tilberedningen af maden såvel som indretningen, hvor vi dyrker vi det rå, upolerede og urbane. I restauranten er der det rå, oprindelige gulv, betonsøjler og andre rester fra pakhusets historie. Vi bruger enkle materialer og gør kun lidt ved dem.

The Fat Pike drives af Humanic, der blandt andet har grundlæggeren af Cofoco Torben Klitbo i ejerkredsen.”

Artikel sidst opdateret

FØLG 2300HAPPYNEWS