TAP1MARKED I WEEKENDEN

TAP1 på Raffinaderivej 10 lå som mange måske husker tidligere i Valby, her var loppemarkedet TAP1MARKED et stort tilløbsstykke.

Tap1marked er nu flyttet med i de nye lokaler på Amager og åbner op før første gang i weekenden.

TAP1s 4500 kvadratmeter fyldes med alverdens ting og super tilbud. Her mikses det klassiske loppemarked, med seperate tøjafdelinger, og et blandet område. I loppeafdelingen finder du ALT fra møbler, designernips, memorabillia, antik, bøger og generelt alt hvad et godt loppemarked kan byde på. I tøjafdelingen finder du et super miks af vintage og nye varer – butiksudsalg, privatdesign, sko, tasker osv osv. I den blandede afdeling finder du typisk loftrums og garderobetømninger.

Om TAP1

Det nye TAP1 er Københavns nye oplevelsesvenue, beliggende i den tidligere spritfabrik på Amager – nærmere bestemt Raffinaderivej 10, 2300 København S. Huset har gennemgået en totalrenovering, og dimensioneres til en kapacitet på op til 6.500 gæster – naturligvis med respekt for historien og den oprindelige arkitektur, der kendetegner den tidligere perron bygning. Det nye TAP1  vil kunne imødekomme alt fra loppemarkeder,konferencer, udstillinger, koncerter, middage til TV-shows, møder, messer m.m.

Info om Tap1marked

3. januar – 14. januar
11. marts – 12. marts
Lørdag kl. 10.00 til 17.00
Søndag kl. 10.00 til 16.00Entré 35 kr.