2300happynews.dk

Amager – Kultur, guides, nyheder.

TAG I BIOGRAFEN PÅ AMAGER

Vi har faktisk flere muligheder for at tage i biografen på Amager, men vi har det med at glemme det. Og nej, Amager Bio er ikke (længere) en biograf… Her er en guide til Biografer på Amager.

Dragør Bio

Jan Timanns Plads 1 , 2791 Dragør 
2. pinsedag 1908 åbnede Dragør Biografteater i det lille anlæg ved siden af Dragør Kajakklub ved havnen. Det var kun fire år efter, at den første biograf åbnede i København. Dragør Bio blev etableret på sin nuværende adresse i 1928.
I dag er Dragør Bio en moderne biograf med plads til 143  gæster. Biografen er digital og opdateret med den nyeste biografteknologi.
Læs mere her

 

Kulturhuset Kastrup Bio

Kulturhuset Kastrup Bio byder på masser af premierefilm og andre spændende oplevelser. Her er ikke bare tale om en biograf, men et hus der summer af liv og muligheder for at spille brætspil, se teater og deltage i events såsom pyjamasbio.
Der er to sale med helt op til 350 pladser med det fulde udtræk af lyd og billede i både 3d og 2d.
Læs mere her

 

Nordisk Film Biografer Field’s

Med hele 9 sale er dette øens største biograf der kan bryste sig af at have det største lærred, Nordisk Film Biografer nogensinde har opsat. I sal 1 findes en helt ny teknologi indenfor filmvisning: En prisbelønnet laserprojektor fra firmaet Barco, som giver et 100 % lysstærkt billede i både 2D og 3D, bedre kontrast og mere naturlige farver.
Udover det almindelige filmprogram vil biografen også byde på særvisninger som f.eks. satellit-transmitterede events, forpremierer, operabio, transmission af sportsbegivenheder og koncerter og meget, meget mere.
Læs mer her

 

Mere af samme skuffe