Tablets til lav pris

Hvis du er træt af, at din skærm på telefonen er for lille, når du skal shoppe eller se film, så kan det være, at du skulle investere i en tablet. Læs med her og find ud af, hvor du kan finde en tablet til en lav pris.

Nogle gange kan det være virkelig rart at sidde og surfe på en tablet i stedet for på ens telefon, for skærmen er alligevel lige det større. Hvis du også har det sådan, så kan det være, at du skulle investere i brugte ipads.

Spar penge og hjælp miljøet

Når du køber en brugt iPad, så hjælper du også miljøet ved at genanvende i stedet for at købe nyt samtidig med at du selv sparer nogle penge. Det er en virkelig god løsning for alle parter. Hos Bluecity kan du finde mange forskellige modeller og du kan også finde andet end tablets. Her kan du nemlig både købe og sælge brugt elektronik. Hvis du f.eks. selv ligger inde med gamle smartphones, som egentlig ikke fejler noget, men som bare ligger i skuffen, fordi du har købt en ny model – så kan du sælge dem til Bluecity, som så gør dem i stand og sælger dem videre.

Nem proces

Processen er ganske nem – både når du skal købe og sælge. Du kan læse meget mere om konceptet på deres hjemmeside. Bluecity tror nemlig på en bæredygtig fremtid, hvor genbrug er det naturlige valg. Det er også ganske smart at kunne investere i en brugt iPad eller smartphone til dine børn, så behøver du heller ikke at bekymre dig om, at de mister den eller den går i stykker på samme måde, som hvis du lige have investeret 5.000-6.000 kroner i en helt ny. Brugt elektronik er smart for både dig og miljøet.