Spis filippinsk på Tingvej

Thrilla in Manila tingvej amager

Thrilla in Manila er gået fra at være en streetfood bod på Reffen til egen restaurant på Tingvej hvor der serveres retter fra det filippinske fusions køkken.

En drøm der startede med en bod på streetfood markedet Reffen på Refshaleøen har vokset sig til en restaurant for kokken Alfie Escabarte og hans kone Carmelita Penpeña. De har været med fra starten på Reffen og især Alfie er blevet lokalt kendt for at råbe ”Have a try! Don’t be shy” efter de forbipasserende når han deler smagsprøver ud med et stort smil.

De har nu fået mod på at drive restaurant hele år og åbnede i sidste uge deres første restaurant.

“Thrilla in Manila” som boden på Reffen og nu også restauranten på Tingevej 21 kaldes vandt “European Street Food award” sidste år og maden er uden tvivl en af gæsternes favoritter på Reffen.

Bao og adobo, hvad for noget?

Hånden på hjertet jeg er ikke verdensmester i det filippinske køkken, eller forstår de forskellige navne, men min tilgang til det asiatiske køkken generelt er bare at lade sig rive med og smage frem for at stave sig igennem retterne og forstå hvad det er, for der er garanti for at det er lækkert.

Men skal der lyde et par anbefalinger fra kortet så er det “The WOW! Chicken Bao med Chili mayo, friske urter,syltede rødløg and crispy kylling til 85 kr. for to stk.” eller “Crispy Pork Adobo med trøffel glaze og marawi urter”. Til begge dele kan der bestilles “sides” såsom ris der fåes i en version med smør og hvidløg. Er man uden efter en mere klassisk middag så er der “Manila Steak 200g rib-eye, grilled steak med soya glaze, syltede rødløg, camote fries og ris.

Generelt er priserne sympatiske i forhold til portioner og kvalitet og måske der ligefrem er født en ny Amager favorit?

Læs mere på restaurantens hjemmeside her

 

FØLG 2300HAPPYNEWS