2300happynews.dk

Amager – Kultur, guides, nyheder.

Sol på bagsiden – gratis koncerter i Prismen

sol på bagsiden amagerHver fredag i Juni 2019 byder Prismen og Øens spisested på gratis koncerter i aften solen.
Udendørs hygge med mad, drikke og musik hver fredag i juni, koncerterne er gratis og Øens spisested stille op med grill og kolde drikke. Arrangementet starter kl. 18.00

Program for Sol på bagsiden

Sol på bagsiden præsenterer Bolværket d. 7. juni,

Bolværket har været lidt omkring.
Efter sin første LP fra 2008 ´De Grønne Bænke´ var forventningerne store hos alle andre end Bolværket selv. Ikke at Bolværket ikke vidste at det var stort men det handlede mere om en rar bænk i solen og en kølig. – ´Det er en hård branche min ven´ som Lau Ebbesen (Der for tiden er på orlov) siger på hittet der ikke hittede.
Først var de to. Så var der tre, fire, fem så tre og nu er de fire igen.
Tilbage står et band som spiller djævelsk godt velsvingende dansksproget rocknroll med inspiration fra bla. Steppeulvene, Keld og Hilda, AC/DC, Gasolin, Hestehviskeren, King George, Jalousi, Hævn, Kærlighed, Øl, Graviditet, Faderhuse, religion, liv og død.

BOLVÆRKET VAR, ER OG VIL ALTID VÆRE.

Sol på bagsiden præsenterer Annelise & Milad Genius d. 14. juni,

Annelise er en af de få piger herhjemme, som er kommet for at rappe. Hendes koncerter er sprængfyldt med energi og man kan ikke undgå at blive revet med af hendes insisterende optræden og den overbevisende autoritet på scenen. Sammen med produceren og DJ’en Milad Genius, er der lagt op til en af den slags liveoptrædener som man ikke vil gå glip af. Som Politikken skrev det: ”Kvindelige rappere er der ikke mange af herhjemme, men nu træder Annelise selv hen til mikrofonen”.

Annelise har efterhånden spillet mange store jobs; Danmarks største hiphopfestival ‘ForEvigt’, optrådt til P3s arrangement ‘Den Nye Stil’ i et udsolgt Store Vega. I 2018 har Annelise blandt andet også spillet på Roskilde Festival og i Tivoli under konceptet Operap, hvor otte danske rappere mødes med anerkendte operasangere på scenen.

Annelises orientalsk inspirerede hiphoplyd er i samarbejde med den faste producer Milad Genius blevet finpudset i studiet og senest er EP’en “Ingen Anden” blevet et resultat deraf.

Sol på bagsiden præsenterer Trypical Cumbia d. 21. juni

Trypical Cumbia tager dig med på en rejse fra det dybe Amazonia til Andesbjergene, forbi den karibiske kyst og over til Europas gader. Rettere sagt er der dansegaranti denne aften.
Bandet der tæller 7 bandmedlemmer fra Colombia, Chile og Danmark, leverer en uforglemmelig musikalsk oplevelse med garanti for den ægte latinparty stemning. Bandleder og saxofonist, José Lezaeta, styrer Trypical Cumbia, der gang på gang fylder spillestederne med danse- og festglade mennesker, som har forelsket sig i gruppens helt fantastiske og originale latindrive.

Gruppen er blevet kendt for at spille den meget dansevenlige og populære musikgenre, cumbia, som udspringer fra den caribiske del af Colombia, men som har spredt sig og udviklet sig til en af de absolut mest populære musikstilarter i alle de spansktalende lande i Latinamerika. Der er dog også andre latingenrer på repertoiret.
Trypical Cumbia leverer varen på et højt professionelt plan og med et meget højt energiudslip, som har gjort bandet til et uhyre eftertragtet liveband.

Sol på bagsiden præsenterer Fars Rum d. 28. juni.

Fars Rum består af de 2 vokalister Jumelo & HejMahn, der synger, rapper og toaster over musikalske orgier af sitrende guitar, brummende bas, sprød saxofon og medrivende rytmer. Et uhøjtideligt univers af løssluppenhed og positiv energi, der efterlader dig med ømme dansestænger og et stort smil på læben foruden en insisterende kilden i underlivet. Teksterne er velskrevne og originale og leveret med et glimt i øjet. Til deres liveshows giver de den altid fuld slæde, og den får på alle tangenter med hjælp fra bassisten Mælk og saxofonisten PastorPaa, der giver det hele en lækker organisk feeling og får det til at koge helt over med en forførende solo på de helt rette tidspunkter. De vil gerne danse, og det skal være med dig, så kom og slip din indre bavian løs til noget funky hiphop med krydret med frække reggae- og funkelementer.
Til at styre slagets gang står DJ Mønt bag tasterne.

Artikel sidst opdateret

FØLG 2300HAPPYNEWS