SNAPSEFESTIVAL PÅ AMAGER

Amager har simpelthen sit eget destilleri på Kløvermarksvej 70D hvor der blandt andet laves whiskey, gin og snaps.
Her laves der hverken “slavegin” eller “høkersnaps”, men spiritus af høj kvalitet med håndværk og råvarer som deprimære omdrejningspunkter.

Og  en overraskelse kommer sjældent alene, nu laver de simpelthen verdens første Snaps- og Aquavitfestival kaldet SPIRIKUM den 26. august kl. 12-22.

Med i festivalbilletten er et smageglas og mulighed for smagsprøver fra 30 destillerier og producenter fra ind- og udland, der alle skænker rundhåndet af deres  produkter.
Desuden kommer 5 af de ypperste københavnske restauranter (Fiskebaren, Folkets Madhus, Nabo, No. 2 og Restaurant Palægade) og laver “street food” til lejligheden sammen med tre lokale micro-bryggere, som byder af det bedste øl, de har lavet. Ølhanerne betjenes af bryggerne fra Amager Bryghus, Flying Couch og Kølster.

Som om det ikke var nok, så vil nogle af byens førende bartendere servere unikke cocktails, som de har udviklet til lejligheden – naturligvis alle baserede på snaps og aquavit.

Får du brug for en pause fra snaps, aquavit, øl og mad, så er der naturligvis også kaffe fra byens bedste kaffebar – Prolog – samt vellavet is fra Hansen is. En af disse is vil i dagens anledning være lavet på snaps.

Alt sammen foregår under blide toner fra vores live-band og med kyndig vejledning af Esben Bjerre, som er vært for dagens mange aktiviteter. Disse vil bl.a. omfatte master classes og konkurrencer, hvor verdens bedste Snaps og Aquavit’s vil blive kåret. Smagepanelet består naturligvis af landets skarpeste smagsdommere fra både vin- og spiritusverdenen.

Billetter fra 195 kr.

Læs mere og køb billetter her