2300happynews.dk

Amager – Kultur, guides, nyheder.

Send ungerne til musik, teater eller dans

Der findes et ganske overset hus på Amager, det er et skævt udseende hus hvor hvor børn lader deres nysgerrighed og fantasi flyde ud i alle kroge og kanter. Det hedder Børnekulturhus Amar og er lidt af en perle og noget vi skal være vildt glade for at vi har på Amager. Husket bobler hele dagen af kreativitet, på hverdage i dagstimerne for instutioner og skoleklasser – og i weekender og ferier summer huset af aktiviteter for hele familien. OG hver eftermiddag er der en række forskellige fritidshold for børn og unge i alderen 0 til 16 år

De forskellige fritidshold starter op i uge 34 og der er stadig pladser på hold indenfor Dans, billedkunst, teater, yoga, musik eller design. Fællesnævneren for fritidsaktiviteterne hos Børnekulturhus Ama’r er at det skal være lærerigt, sjovt og udfordrende. På de forskellige hold udvikler børnene sig sammen med professionelle voksne og andre børn, der deler deres begejstring og talent inden for forskellige kunstarter og kulturgenrer.

Man kan for eksempel går til “Teatertræning”, allerede fra man er 4 år, hvor man via leg, musik, eventyrlige fortællinger og samarbejdsøvelser træner nogle af teatrets vigtigste fundamenter. Eller hvad med at tage med til “Familiejam” hvor de små tager  far, mor eller bedsteforælder med til FamilieJam/rytmik. Der skal spilles, leges og synges så gulvet gynger! Børn og voksne går på opdagelse i musikkens univers. Der skal trommes, lege danses, hoppes og synges en masse sange.

Muligheder er der nok af, så gå på opdagelse i alle holdene her

 

Mere af samme skuffe