Se Jonatan Spangs nye show før alle andre

Jonatan Spang på teater PlayJonatan Spang er et af tidens hotteste navne inden for politisk satire og stnad up. Han tager på en stor Danmarks turné  i august, men inden han når så langt skal han øve sig lidt, og det gør han på Amager!

Efter fire års pause fra live-scenen vender Jonatan Spang nu tilbage til rødderne med et nyt one-man show. Med ’TYPISK JONATAN SPANG’ stiller han skarpt på hele verden og ikke mindst sig selv med vanlig fandenivoldskhed, revsende iagttagelser og sin sans for god timing.

Teater Play på Standlodsvej 7 lægger med jævne mellemrum scene til testshows når en en standupper skriver sit kommende show. Fra 27. maj er det Jonathan der er igang med at lave sit kommende show, han tester showet med seks testsshows på teatret. Det koster 95 kr. og billetter købes her

Født 4. februar 1978 i Gladsaxe, er en dansk standupkomiker, skuespiller og tidligere teaterdirektør på Nørrebro Teater. Udover sine oneman-shows som BryllupFamilie og Danmark, har han også deltaget i flere tv-serier og film. Han er særlig kendt for sin rolle som Nikolai i filmene Alle for en (2011), der blev en stor succes, samt de to efterfølgere Alle for to (2013) og Alle for tre (2017). Han har modtaget en pris for Bedste mandlige hovedrolle ved Zulu Awards og Årets komiker ved Zulu Comedy Galla (2018).