GUIDE: SANKT HANS PÅ AMAGER 2020

Sankt Hans Dragør fort

Tirsdag den 23. juni fejres der normalvis Sankt Hans, men i år 2020 er det hele lidt anderledes på grund af COVID-19.
2300happynews har undersøgt om og hvordan der kan afholdes Sankt Hans Aften i år.

Først og fremmest så har det været en betænkelighed at lave denne guide på grund af risikoen for at folk stimler sammen til de få arrangementer der er. Dog har arrangørerne lavet booking så der ikke kan komme for mange mennesker. MEN lov mig at gør du brug af guiden, så ha respekt for andre heldbred; hold afstand og sprit af.
Den væsentligeste grund til at der ikke afholdes arrangementer er pga. forsamlingsforbuddet, og netop det gælder ikke for restauranter, derfor er der et par af de arrangementer på listen selvom de ikke har store bål.

Med ønske om en god Sankt Hans kommer her den lille guide til Sankt Hans på Amager 2020.

Sankt Hans på Dragør Fort

(Billedet) Dragør Fort, Prins Knuds Dæmning 1

På Dragør Fort finder man et af øens eneste “rigtige” Sankt Hans Bål, her placeres bålet nemligt højt oppe så det kan betragtes fra pladsen foran fortet. Her åbnes kl. 16.00 hvor der serveres burgers, thaimad og is.

I det opsatte telt underholder bandet “Shake´n Bake” – og der er bla. skattejagt for børn.

Kl. 21.30 tømmes fortet for gæster og porten lukkes, og kl. 2157 tændes Amagers højeste bål på toppen af Dragør Fort til skue for store dele af Dragør.

Læs mere her

 

Reffen – Sankt Hans Hygge uden bål

Refshalevej 167A

Streetfood markedet Reffen markerer Sankt Hans i år, i tidsånden – og grundet forsamlingsforbuddet bliver det i år uden det store bål.

De har til dagen sammensat et folkeligt og hyggeligt program med musik, bålfade til de hyggelige stunder og masser af god stemning og gademad.

Til de små er der mulighed for at grille skumfiduser og snobrød – ganske gratis, men for god ordens skyld og for at sørge for ordentlig hygiejne, skal man selv medbringe en træpind at grille med.

I gen i år optræder “Larsens Bedste” med deres hyldest til Kim Larsen! Glæd dig til at nyde de danske klassikere og ægte lejrbålsstemning.

Læs mere her

Bekræftet aflyst:
Kulturhuset Islands Brygge

 

Fatty’s på Islands Brygge griller burgere på Sankt Hans bålet

Pakhusgården Islands Brygge

Hos The fat Pikes Burger Pop Up Fatty’s på Islands Brygge synes de ikke, at du skal gå glip af sensommer og duften af røg. Fattys åbnede sidste måned med gourmet burgere i restaurant The Fat Pikes lokaler og har skabt et hyggeligt miljø i Pakhusgården på Islands Brygge.
Sankt Hans aften stiller Fatty’s den store grill op i Pakhusgården og byder på en menu, der kan få enhver heks til at hyle af fryd! På grillen flipper kokkene cheeseburgers, der serveres ved langborde under åben himmel.

Menuen består af Cheeseburger med hjemmehakket kød + fritter & dip, Chokolade mousse og en valgri øl eller sodavand til ialt 120 kr. + billetgebyr

Læs mere her

 

Bekræftet aflyst:
Kulturhuset Islands Brygge
Naturpark Amager

 

Guiden er med forbehold for pludselige ændringer.
Guiden opdateres som arrangementerne ruller ind, send gerne info til 2300happynews@gmail.com