Rundvisning i Københavns Lufthavn

Københavns Lufthavn check in

Kom et smut bagom Amager største arbejdsplads når LOF og Københavns Lufthavne byde på rundvisning en række datoer i løbet af foråret 2020.

Københavns Lufthavne A/S er en spændende arbejdsplads for mange tusinde mennesker. Man har nu muligheden for en guidet rundvisning arrangeret for LOF af Københavns Lufthavne A/S.

En rundvisning tager normalt 2½ time, hvor turen foregår dels til fods og dels i bus. På turen vil der blive fortalt om lufthavnen og dens historie. Undervejs besøger vi brandstationen, garager med nogle af de store køretøjer, kører på området tæt på fly, brandøvelsespladsen og fragtområdet.

Lufthavnen blev grundlagt i 1925 som Kastrup Lufthavn og er dermed blandt de ældste internationale lufthavne i Europa. Den er primært beliggende i Tårnby Kommune på Amager (en mindre del ligger i Dragør Kommune), otte kilometer sydøst for Københavns centrum. Det officielle navn er fortsat Københavns Lufthavn, Kastrup, som adskiller den fra Roskilde Lufthavn, hvis officielle navn er Københavns Lufthavn, Roskilde.

Lufthavnens areal udgør cirka 11,8 km².

I 2018 satte lufthavnen rekord med 30,3 millioner passagerer, heraf 28,7 millioner udenrigspassagerer. Med sine 23.000 ansatte på én adresse er lufthavnen Danmarks største arbejdsplads.

Rundvisningen koster 200 kr. pr. person og afholdes blandt andet den 15. 21. 22 & 29. marts 2020, foruden række datoer i April.

Se alle datoer og køb billet her