2300happynews.dk

Amager – Kultur, guides, nyheder.

PROP & BERTA I PLANTORAMA

Nogengange bliver man overrasket over hvor ting finder sted, og lidt uventet så viser plantecentret Plantorama dukketeater for børn.

De forheksede blommer

Nu kan du og dit barn opleve en underholdende Prop og Berta dukketeaterforestilling i 3D. Sammen med Det Ny Dukketeater har vi fået lavet en ny forestilling om de populære figurer, som du måske selv husker fra din egen barndom.

Fortællingen er en af forfatteren Bent Solhofs mest populære fortællinger og handler om, hvordan den onde heks Fullatrix prøver at forgifte de blommer, som Prop og Berta har plukket i skoven. Heksen Fullatrix har brygget en ond heksebryg, som er lavet af mega omvendt-pulver med modsat-alting-økologisk trylle-drikkesaft. Den onde heksebryg hælder heksen Fullatrix på Prop og Bertas blommer, så de begynder at gøre alting modsat og på den måde bliver uvenner med alle i byen og skoven. Men heldigvis kommer Tyttebøvserne Prop og Berta til undsætning og får ophævet fortryllesen, så Prop og Berta bliver sig selv og gode venner med alle igen.

Showet varer 60 minutter.

Fredag d. 20/10 kl. 15.00 i Plantorama Englandsvej 441 2770 Kastrup, gratis

Inline
Inline