Nyt pizzaria med brændefyret ovn på Islands Brygge

The Pizza bro Pizzakursus

The Pizza Bro flytter fra Broens gadekøkken til pakhusene i Njalsgade.

Nu kan Bryggens beboere få varmen med sprøde italienske pizzaer fra The Pizza Bro’s 400 graders varme brændefyrede ovne. The Pizza Bro har nemlig parkeret foodtrailernen i den hyggelige gård mellem Njalsgade og Klaksvigsgade. Her serveres klassiske pizzaer på økologisk bund, toppet med en kombination af de fineste italienske specialiteter og økologiske råvarer.

Trænede kræfter bag

The Pizza Bro er skabt af Torben Klitbo der i sin tid grundlage Cofoco. Og nu har han kastet sin kærlighed på de italienske pizzaer og rullet vognen rundt i Danmark, lige fra Smukfest til Broens Gadekøkken. At pizzatraileren nu er landet på Islands Brygge, er ikke en tilfældighed, for her driver Torbens nye firma, Humanic, allerede skaldyr & bøf restauranten The Fat Pike, og selskabslokalet Pakhus Bryggen.

Allerede vel modtaget af bryggeboerne

The Pizza Bro åbnede for et par uger siden og gæsterne skulle stå i kø for at komme frem til de brandvarme ovne og pizzaer. Den positive respons gav pizzaoloen ekstra travlt og sendte over 100 pizzaer over disken. The Pizza Bro har, på grund af den store efterspørgsel, valgt at udvide åbningstiden, så der nu holdes åbent alle dage kl.11.30-20.00.

Fakta

På menuen: Fem forskellige pizzaer lavet af en kombination af de fineste italienske specialiteter og økologiske råvarer, priser fra 90 kr.
Åbningstider: Man.- søn. fra kl. 11.30-20.00
Adresse: Njalsgade 19D – Lige foran The Fat Pike

Læs mere her