2300happynews.dk

Amager – Kultur, guides, nyheder.

Oplev Lis Sørensen fortælle om sin nye bog

Lis Sørensen i det var zittansDet var Zittans får besøg af en af de helt store på den danske musikscene, sangerinden Lis Sørensen, som nu deler ud af sine oplevelser på skrift i bogen “Jeg er kommet for at synge”.

Indehaveren af boghandlen “Det var Zittans” Malene vil interviewe og Lis Sørensen vil fortælle, og gad vide om ikke hun også gi´r en signatur i sin nye flotte bog .

Om bogen “Jeg er kommet for at synge”
Lis Sørensen har lagt stemme til danskernes liv i fem årtier. Nu giver hun endelig og for første gang stemme til sin egen historie. Jeg er kommet for at synge er fortællingen om at finde sin vej som kunstner og kvinde. Fra den spæde begyndelse som sømandens datter i Brabrand over tiden med banebrydende Shit & Chanel til en vidtfavnende solokarriere, hvor hun har opnået stor succes, men også har måttet kæmpe for sin plads.
Bogens omdrejningspunkt er de sange, Lis har sunget livet igennem – såsom Stille før storm, Indtil dig igen, Verden er i farver og Mine øjne de skal se. Via dem søger hun ind i de epoker, hun har været en del af, og møder de mennesker, som har præget hende. Hun fortæller om de vilde tider i Aarhus med alskens fristelser. Om det uforløste forhold til sin mor, der døde tidligt. Om et evigt forbillede i sin energiske far. Om en søn, der løfter hende mod nye horisonter. Om havet. Om himlen. Om stemmen. Om kærligheden. Og ikke mindst om jagten på sangene.

Bogen vil selvfølgelig være til salg på dagen.

Arrangementet finder sted den 25. september kl. 17.30 på Amagerbrogade 205, og der er fri entré

Læs mere her

Artikel sidst opdateret

FØLG 2300HAPPYNEWS