Om 2300happynews

Nyheder om Amager

Find nyheder om kultur, musik, caféer, restauranter, butikker på hele Amager, også Islands Brygge, Kastrup, Ørestad & Christianshavn.

Skrevet af lokal amagerkaner, non profit og uafhængigt!

Fordi jeg ikke kunne lade være med at lave en guide til Amager

Jeg har boet på Amager i snart 17 år og i al den tid har bydelen, på trods af at være en af Københavns største, nærmest ikke været til stede i mediebilledet. Og er der endeligt dukket en guide op om Amager er det Flyvergrillen der er rendt med opmærksomheden. Ikke et ondt ord om flyvergrillen, men Amager er meget mere end det og det efterhånden trættende tilnavn “lorteøen”.

Jeg tænkte, nu når ingen andre vil skrive (særligt seriøst) om Amagers mange mulighed, så må jeg jo gøre det!  Så her på sitet og på Facebook siden vil jeg i fremtiden holde dig opdateret om nyheder der ikke går min næse forbi. Forvent lidt af det hele, jeg skriver kun om steder jeg selv syntes er interessante, men jeg har ikke nødvendigvis oplevet det hele.

Jeg har fast arbejde ved siden af siden her er helt nonprofit og ren hobby.

Der skal fart på

Siden her hedder ikke happynews for sjov og med en slet hentydning til 2100 Happiness, det handler om nyheder. Men kun de gode og sjove nyheder, her vil du ikke finde noget om butiksdød og ghettokvarter. Og hvis det nævnes er det fordi der åbner nye butikker eller sker fede aktiviteter i kvartererne.

I min verden skal nyheder være korte og præcise, så derfor vil du opleve at mine indlæg er netop det, korte, præcise og med den nødvendige info. Typisk hentet fra stedets hjemmesider, jeg når sjældent at besøge de forskellige steder og oplevelser.
Så kan du jo altid selv opleve alle tillægsordene.

Derudover vil du støde på en række guides, det kan være anbefalinger til spisesteder, udpluk fra festival programmer eller samlinger af aktiviteter.

Om mig

Jeg hedder Jonas og bor i Franskrigsgadekvarteret, jeg har igennem de sidste 14 år arbejdet med reklame, konceptudvikling og online medier. Især inden for gastronomi, hvorfor der er en naturlig interesse for  alt der kan spises. Jeg har en stor interesse for musik og generel popkultur.

Jeg er ikke en mester i grammatik og stavning, så bær over med et par sprogbøffer!

Hvad mener jeg med Amager?

På trods af at navnet henviser til postnummer 2300, så forsøger eg at tage hele Amager med, også dem med andre postnumre. Jeg holder mig til Christian den fjerdens holdning til at Christianshavn er Amager og Refshaleøen hænger sammen med Amager.
Jeg har et naturligt udgangspunkt fra Amagerbro, så derfra skriver jeg.

Nonprofit & uafhængig

Jeg får ingen løn eller har indtægter på at skrive denne side. Jeg skriver om det jeg har lyst til og tager ikke imod betaling eller gaver for at skrive en historie. Hvis jeg deltager i arrangementer eller andet af en betydelig værdi er det markeret i artiklen.

Nogen træner fodboldhold for at give noget til deres lokalsamfund, jeg skriver 2300happynews.dk

Nonprofit, men med reklamer, hvordan hænger det sammen?

Du vil opleve reklamer på siden, fra Juni 2018 kører jeg et forsøg hvor jeg giver bannere væk til butikker, kultursteder osv.
De får bannerpladsen helt gratis af mig, men skal selv lave bannere. Dette gør jeg  ganske enkelte at få deres historier bredere ud og vi får et mere levende Amager.
Hvis du ønsker at få del i bannerpladsen så send en mail på 2300happynews@gmail.com for at få mere at vide.

FØLG 2300HAPPYNEWS