Om 2300happynews

Nyheder om Amager

Find nyheder om kultur, musik, caféer, restauranter, butikker på hele Amager, også Islands Brygge, Kastrup, Ørestad & Christianshavn.

Skrevet af lokal amagerkaner, non profit og uafhængigt!

Fordi vi ikke kunne lade være med at lave en guide til Amager

Amager var på trods af at være en af Københavns største, nærmest ikke været til stede i mediebilledet da 2300happynews startede. Og når der endeligt dukket en guide op om Amager er det Flyvergrillen der er rendt med opmærksomheden. Ikke et ondt ord om flyvergrillen, men Amager er meget mere end det og det efterhånden trættende tilnavn “lorteøen”.

Jonas der oprindeligt startede 2300happynews tænkte, at nu når ingen andre vil skrive (særligt seriøst) om Amagers mange mulighed, måtte han selv gøre det!  Så her på sitet og på Facebook siden blev der siden 2006 skrevet løs om alt der skete på amager.

i December 2020 overtog Thomas Jensen redaktørkasketten.

Der skal fart på

Siden her hedder ikke happynews for sjov. Det handler om nyheder. Men kun de gode og sjove nyheder, her vil du ikke finde noget om butiksdød og ghettokvarter. Og hvis det nævnes er det fordi der åbner nye butikker eller sker fede aktiviteter i kvartererne.

På happynews er nyheder være korte og præcise, så derfor vil du opleve at historierne er netop det, korte, præcise og med den nødvendige info. Typisk hentet fra stedets hjemmesider, da vi sjældent at besøge de forskellige steder og oplevelser.
Så kan du jo altid selv opleve alle tillægsordene.

Derudover vil du støde på en række guides, det kan være anbefalinger til spisesteder, udpluk fra festival programmer eller samlinger af aktiviteter.

Hvad mener vi med Amager og 2300?

På trods af at navnet henviser til postnummer 2300, så forsøger vi at tage hele Amager med, også dem med andre postnumre. Vi holder os til Christian den fjerdens holdning til at Christianshavn er Amager og Refshaleøen hænger sammen med Amager.