2300happynews.dk

Amager – Kultur, guides, nyheder.

Oliver Zahle læser højt om Pølse

oliver zahles "pigen pølse"Skuespiller og forfatter Oliver Zahle kommer til boghandlen “Det var Zittans” og læser op for de 2-6 årige af sine bøger om pigen pølsen.

Det er ikke tit at man kage tage de små med til en oplæsning i en bogahandel, men det laver “Det var Zittans” om på lørdag den 18. januar. Her smider de puder på gulvet og lader Oliver Zahle læse højt og fortælle om pigen Pølse og hendes megapinlige far, der måske nok minder lidt om ham selv.

Oliver Zahle og Siri Melchior har sammen lavet bøgerne om Pølse og hendes far: “Pølse vil ikke spise aftensmad” og “Pølse vil ikke have, at far er pinlig” Oliver har skrevet og Siri har tegnet. Det er sjove og kærlige historier med en god portion hverdags-genkendelighed.

“Det her er Pølse.
Hun vil hellere have slik end aftensmad. Far siger, at det er i orden, men på en betingelse: Pølse må til gengæld ikke spise andet end slik resten af weekenden. Det synes Pølse lyder som en rigtig god aftale. Men er det i virkeligheden det?”

Bøgerne henvender sig til børnehavetumlinger (de 2-6 årige) og deres besværlige forældre. De kan selvfølgelig købes i butikken.

Lørdag den 18. januar kl. 14.30-15.30

Læs mere her

Artikel sidst opdateret

FØLG 2300HAPPYNEWS