OLIOLI åbnet på Amagerbrogade

olioli amagerbrogade

Endnu et sted der serverer de populære hawaianske retter Poké bowls er netop åbnet på Amagerbrogade.

Det er ikke længe siden vi på Amager kunne byde velkommen til Maui på Amaagerbrogade, og nu er OLIOLI netop åbnet på Amagerbrogade 146.
OLIOLI var byens første, hvis ikke Danmarks første, sted man kunne nyde de nu populære Poké Bowls. Det er de unge iværksættere Nicolai & Frederik der siden 2018 har taget København med storm hvor de blandt andet vandt den prestigefyldte pris AOK byens bedste Take Away.

De åbner nu deres sjette forretning i alt – og det er faktisk deres anden på Amager da de allerede er at finde i Lufthavnens Food court.

Poké – er det ikke noget man gør på Facebook?

Det handler hverken om at prikken til nogen, eller noget med paven. Poké kommer fra hawaii og betyder egentligt “at snitte” men dækker her over en ret serveret i en skål. Retten består typisk af en masse sprøde grøntsager såsom edamamebønner, tang, kål og ris toppet med rå eller letmarineret fisk. På en måde lidt som sushi serveret som salat…

Ny sted – ny menu

Med åbningen på Amagerbrogade fulgte der en helt ny menu. På menuen kom blandt andet en Bowl med kyllingekødboller, en ny dressing og en Veggie Bowl. De nye retter blev tilføjet til et menukort der blandt andet byder på min personloige favorit laks poké med Laks, Hvide Ris, Goma Dressing, Edamame, Radise, Broccoli, Ananas og Avocad0 prisen er 95 kr. for en lille og 119 kr. for en stor. Dertil kommer et fint udtræk af friske juices, og føler du virkeligt en indre hawaiianer så kan du selv sammensætte din bowl.

Kom forbi og bliv, eller tag det med

I butikken på Amagerbrogade 146 er lyst indrettet med mulighed for at tage maden med, eller blive siddende ved de lyse træmøbler. Der er åbent alle dage fra kl. 11-21.