Nytårskur med østers & ribeye for 200 kr. på The fat pike

The Fat Pike NytårskurThe Fat Pike på Islands Brygge har det gjort det til en tradition at inviterer til nytårskur i Januar hvor de har sammensat en menu, som er alverdens konger og dronninger værdige- til en hofnaragtig pris! Man får ganske enkelt tre retter for kun 200 kr. + billetgebyr.

Nytårskur betyder ganske enkelt ”En festlig ceremoni, hvor en række fremtrædende personer mødes med regenten i anledning af årsskiftet”. Så vær regenten i dit eget liv og start 2020 med at mødes med de fremtrædende personer i dit liv, som du måske ikke nåede at se i den travle juletid.

Menuen byder på tre forretter med østers, ceviche af torsk og softshell krabbe. Til hovedret er der grillet ribeye med selleri-trøffel kompot og dessertem er en symfoni af chokolade, helel pakken koster 200 kr. + billet gebyr.

The Fat Pike på Islands Brygge på njalsgade 19D i Københavns gamle havnekvarter, og ligesom på en oyster bar i Boston eller en anden moderne havneknejpe gåes der straight forward til tilberedningen af maden såvel som indretningen, hvor de dyrker det rå, upolerede og urbane. I restauranten er der det rå, oprindelige gulv, betonsøjler og andre rester fra pakhusets historie. The Fat Pike drives af Humanic, der blandt andet har grundlæggeren af Cofoco, Torben Klitbo, i ejerkredsen.

Læs mere og køb billet her