2300happynews.dk

Amager – Kultur, guides, nyheder.

NYE KAGER PÅ AMAGER BOULEVARD

Kagebutikken Bake my day er ikke et helt ubeskrevet blad på den Amagerkanske kagescene, den har i længere tid ligget på Englandvej og sendt store kager til livets højtider ud af døren.

Intet nyt, alt er nyt

Men nu er butikken overtaget af en ny ejer og flyttet i nye lokaler på Amager Boulevard 126. Det lille kagebageri drives nu af islandske Ynja. Hun er totalt selvlært men har arbejdet som kagedekoratør på Island og det er dér hun har fået lysten til at lave kager fra. Men Ynja og er også kunstner, måske du har set hendes billeder i Opengallery på Holmbladsgade?
Og den kunstneriske sans er med når der laves kager hos Bake my day, om det er en dinosaur kage eller en bryllupskage er der kredset for udtrykket med kreative løsninger og massere af farver.

Også kage til hverdag

De store kager til livets store fester er klart det Bake My Day kan, og endda er kendte for uden for Amager også. Men i kagemonteren er der hver dag et lille udvalg af cupcakes og pop cakes, der er farverige kager på en pind, som var det en slikkepind.

Der er siddepladser i butikken så man kan nyde sin kage, og når solen tager mere fat er der udendørspladser. Men kager kan naturligvis også tages med hjem.

Alt er som nævnt nyt for Ynja og på trods af at hun kun er 21 år er hun nybagt ”chef” for to ansatte og har store ambitioner for Bake My Day. Hun har store drømme om at der skal være et langt større udvalgt i monteren, så man kan få flotte kager hver dag uden forudbestilling. Så kig forbi løbende, udvalget vil langsomt vokse sig større.

Læs mere og se de flotte kager på Bake my days hjemmeside

Mere af samme skuffe