2300happynews.dk

Amager – Kultur, guides, nyheder.

Ny musikfestival på Refshaleøen med egen Karrusel

Refshaleøen er med blandt andet Copenhell, Distortion og Engage festival blevet centrum for Københavnske alternative musikfestivaller. Nyeste skud på stammen er Karrusel der præsenterer et lineup af internationale house- og techno-artister blandet med lokale talenter fra genrer som r&b, disco og synthpop. 

Karrusel startede oprindeligt i Odense, men flytter nu, efter Odense kommune i 2018 smækkede pengekasse i, til den lille skov på Refshaleøen. Her vi være plads til 2500 gæster omkring de to scener og en karrusel! Festivalen løber den 30 & 31 august fra kl. 16 til 04. på Refshalevej 185.

Lineuppet byder på navne der nok for mange ikke er helt top of mind, men inden for deres genre er der tale om megastjerner. Festivalen lukkes fx. ned af den tyske house dj Dixon der spiller et to timers set lørdag nat. På programmet findes også en række danske navne, blandt andet Bremer/Mccoy der spiller moderne og ret tilbagelænet jazz, og iøvrigt spiller for fulde udsolgte hus i København. På plakaten er også danske Chinah  der lørdag kl. 01.30 lukker den anden største scene tribunen.

Festivalen er skabt er folkene bag distorition, billetter koster yderst rimlige 250 kr. for en dag og 350 kr. for begge dage.

Se mere om festivalen her

Se hele lineup og program her:

karrusel festival refshaleøen

Artikel sidst opdateret

FØLG 2300HAPPYNEWS