2300happynews.dk

Amager – Kultur, guides, nyheder.

Ny musikfestival på Amager: Noisey Festival

Sommeren vrimler med musikfestivaller, på Amager har vi de seneste år fået Haven Festival. Og nu kommer så Noisey Festival, en indendørs vinterfestival der matcher de store festivaller såsom Roskilde og Northside med et spændende lineup.

Noisey Festival vil den 2. & 3. November i Tap 1 præsentere en række store international acts, hvor flere spiller deres første koncert nogensinde på dansk grund. Her kan nævnes den amerikanske sangerinde og tidligere Disney-skuespiller, Hayley Kiyoko, der gør sig bemærket ved at synge åbent om hendes homoseksualitet. Hun spiller udsolgte arenaer over hele Europa inden hun kommer til Noisey Festival. Derudover gæster den unge Grammy-nominerede rapper Vic Mensa Noisey Festival. Han har tidligere arbejdet sammen med Pharrell Williams og Kanye West og nu lægger han vejen forbi TAP1 til november.

Rigforevigt
Udover de markante internationale acts vil Noisey Festival lægge vægt på en række unge talenter fra den danske musikscene. Blandt andet står rap-kollektivet Rigforevigt for en vild efterfest, hvor Louis Valuta og Baby Bino inviterer en masse venner med på scenen til et brag af en nattekoncert.

BAD OMEN
Derudover vil DJ-kollektivet BAD OMEN, der består af de kvindelige DJs Aviaja Larsen (Aviaja), Amanda Baun, Mai Schaarup (Schaarup), Kathrine Luna (Lunatic), Kamilla Krohn (Kami Balaclava).

Både BAD OMEN og Rigforevigt skal holde fest i gang henholdsvis fredag og lørdag ud på de sene nattetimer.

Musikprofilen på Noisey Festival er sammensat af forskellige genrer, der afspejler tendenser hos de to arrangører Noisey og VICEs publikum. Programmet er sammensat af primært udenlandske artister samt en blanding af etablerede og upcoming lokale acts.

Her er planen for fredag og lørdag til Noisey Festival 2018. Artisterne er listet i vilkårlig rækkefølge.

FREDAG 2. NOVEMBER
Hayley Kiyoko
Sigrid
Jungle
Vic Mensa
Kelly Lee Owens
Cautious Clay
Nines
BAD OMEN

LØRDAG 3. NOVEMBER
Stella Donnelly
Ugly God
Liss
Riverhead
Westerman
Tirzah
RigForEvigt

HVAD: NOISEY FESTIVAL 2018
HVOR: TAP1, Raffinaderivej 10, 2300 København
HVORNÅR:2. og 3. november 2018
HVEM: VICE, Noisey, Beatbox Entertainment og TAP1
WEBSITE: noisey.com/festival
FACEBOOK: http://bit.ly/2Fko3Dp
BILLETPRIS:630,- for partout inkl. gebyr // 450.- for endagsbillet inkl. gebyr
BILLETSALG: https://bit.ly/2HPU3j8

 

Mere af samme skuffe