Noma genåbner med burger og vin

noma burger
Verdens bedste restaurant Noma her på Amager genåbner med burger og vin på menuen, efter at have været lukket grundet corona pandemien.

Torsdag den 21. maj klokken 13 åbner Noma som udendørs vinbar i den smukke have med udsigt over søen, som de deler med deres naboer på Christiania.

Noma som man kender det genåbner sandsynligvis snart, men indtil da byder Noma på en noget anderledes madoplevelse end man ellers forbinder dem med.
Der er to burgere på Nomas menu. En Noma-cheeseburger og en Noma-veggieburger. Begge er saftige og fyldt med umami med en lille smule magi fra deres fermenteringskælder, serveret på en friskbagt kartoffelbolle udviklet af Gasoline Grill, som tidligere er kåret som verdens bedste burger. Burgerne koster 125 kr. stykket og kan indtages på stedet eller tages med hjem.

Også The Fat Pike på Islands Brygge har valgt at åbne op med Burger istedet for deres normale restaurant, den historie kan du læse her.

“Lad os køre ud til Noma og få et glas vin”

Om bevæggrundene for at åbne Noma som “burgerbar” fortæller siger Nomas køkkenchef, René Redzepi, til Politiken:

“Vi tænkte, at det ville være helt vildt mærkeligt med det samme at åbne Noma igen bare som Noma. Vi havde en følelse af, at vi gerne ville være sammen med københavnerne. Og hvordan kunne vi gøre det? Vi dropper reservationer og laver en vinbar, hvor folk bare kan komme ind. Jeg kan virkelig godt lide lyden af sætningen: Lad os køre ud til Noma og få et glas vin.”

Praktisk info

Noma
Refshalevej 96
København, 1432

Der er åbent fra torsdag til søndag fra klokken 13 til 21. Modsat Nomas oprindelige restaurant skal du ikke reservere plads.

Læs, en smule mere, her