2300happynews.dk

Amager – Kultur, guides, nyheder.

NIKOLAJ KIRK PÅ DEN BLÅ PLANET

Nikolaj Kirk holder foredrag på Den Blå Planet d. 13 november, hvor gæsterne blandt andet får svar på, om man overhovedet kan spise fisk uden at få dårlig smag i munden.  Nikolaj Kirk har haft tænderne i det meste, ikke mindst i tv-programmet Nak & Æd på DR2, og med sin appetit på madlivet og stærke holdninger, besvarer han et vigtigt spørgsmål: Kan man overhovedet spise fisk uden at få dårlig smag i munden?

Til foredraget foran Oceanet, Den Blå Planets 4,1 mio. liter store akvarium, serverer Kirk fortællinger om de gode og dårlige sider af de fiskeprodukter, vi spiser til hverdag. Kirk vil fortælle hvordan og hvorfor, man bør nakke og æde bæredygtigt. Gæsterne vil blandt andet blive klogere på, hvad fisk betyder for vores kost, og hvordan vi sikrer bæredygtig spisefisk, så også fremtidens generationer kan nyde godt af havets lækre spisekammer.

Aftenens foredrag suppleres af lune, sydamerikanske jazztoner. Den brasilianske perkussionist og trommeslager Afonso Correa vil fortolke og improvisere over bl.a. den brasilianske instrumentale populærmusik kaldet Choro, sammen med altsaxofonisten Christina von Bülow og bassisten Jens Skou Olsen.

Nikolaj Kirk går på scenen klokken 17.30, og gæsterne kan nyde jazzmusikken i Spisestedet ØST fra klokken 19.

Både koncert og foredrag er for alle, der har betalt entré til Den Blå Planet. Årskortholdere kan, som på alle andre mandage, tage en ledsager med gratis.

Der vil være bæredygtig fisk på menuen i spisestedet ØST: Dagens ret koster 125 kr. og består af stjerneskud på hvedebrød med dampet og smørstegt fiskefilet, håndpillede rejer og dild

 

 

FØLG 2300HAPPYNEWS