2300happynews.dk

Amager – Kultur, guides, nyheder.

Nick Cave stiller op til spørgsmål!

Nick cave kommer til Amager 21 majDen australske rockmusiker har vist et lille crush på Amager, først spiller han i 2015 i DR Koncerthuset, 2017 er det Royal Arena der får et unikt besøg. Og netop den koncert bliver til en biograffilm og vinyl udgivelse. Og nu kommer han sgu tilbage til Amager i DR Koncertsalen den 21. maj 2019.

Efter en udsolgt tour i Australien og New Zealand, bringer Nick Cave sine unikke conversation events til Europa og Storbritannien. Cave optræder en række aftener med musik og åben diskussion, hvor han vil han besvare spørgsmål fra publikum om forskellige emner og spille nogle af sine mest elskede sange på klaver.

Beskrevet af Cave som “en øvelse i at være forbundet”, hvor intet emne er helligt, og publikum opfordres til at være modige, udfordrende, konfronterende og ikke være bange.

Forholdet mellem Cave og hans publikum har altid været åbent og intensivt, men er blevet tættere under hans seneste shows med Bad Seeds, der inspirerede til disse ukonventionelle og unikke aftener med ufiltrerede, improviserede og uden moderator Q&A (spørgsmål og svar).

Fakta om koncerten:

DR Koncerthuset, Koncertsalen

Tirsdag 21. maj 2019

Døre til lobby åbner kl. 19.00

Show kl. 20.00 (ingen support)

Billetpriser: 860,- / 660,- / 570,- / 470 kr. + gebyr

Billetsalget starter torsdag 21. februar kl. 10.00 via drkoncerthuset.dk og livenation.dk

OBS: Vær opmærksom på specielle billetkøbsbetingelser ved dette arrangement, læs mere om arrangementet HER

Artikel sidst opdateret

FØLG 2300HAPPYNEWS