Mød forfatterne bag bøgerne i Det var Zittans

Boghandlen Det var Zittans på Amagerbrogade 205 slutter året af med besøg af en perlerække af forfattere, og en lille koncert. Alle arrangementer er gratis og der kan ikke reserveres pladser.

Jens Andersen fortæller om ny Kim Larsen bog i Det Var Zittans

Tirsdag 11. december 18.30 til 19.30

Allerede på tirsdag kommer forfatter Jens Andersen forbi Det var Zittans for at fortælle om hans nye bog: Kim Larsen. En erindringsbog om Kim Larsens unge år.
Bogen er baseret på på en række samtaler der fandt sted mellem Kim Larsen og Jens Andersen i Larsens eget køkken i første halvår af 2018. Udover gode anekdoter fra Larsens københavnerbarndom og tiden op til Gasolin, indeholder bogen en rigdom af fotos og tegninger der aldrig før er blevet offentliggjort.

Allan Olsen i Det Var Zittans

Onsdag den 12. december kl. 18 til 19.30

Allan Olsen har netop skrevet bogen “Jeg tog en anden vej”. I bogen fortæller han åbent og ærligt om sine erfaringer både som privatperson, op- og nedture og den fantastiske skuespilkarriere.
Så tag en ven i hånden og kom ind i din lokale boghandel og vær med til en virkelig spændende aften, når Allan sammen med vores husinterviewer, Malene Botoft, taler mere om bogen og noget af alt det i livet, der er værd at kæmpe for.

Mød Folkeklubben i Zittans

Lørdag den 15. december kl. 14 til 15.00

Rockbandet Folkeklubben, kommer forbi til en snak om livet og musikken og alt muligt andet skønt. Folkeklubben har lige udgivet albummet Sort Tulipan, og du kan naturligvis købe et signeret eksemplar af drengene.

Brask Studio Visits Zittans med kunstner Søren Behncke

Torsdag den 20. december kl. 18-19.00

Jens-Peter Brask har lavet endnu en vildt smuk kunstbog, og du opleve ham i Det var Zittans i samtale med kunstner Søren Behncke (alias Papfar), der også medvirker i bogen Brask Studio Visits IV.

Brask Studio Visits IV er sidste nye udgivelse i rækken af unikke kunstbøger, hvor Jens-Peter Brask giver læseren et helt unikt indblik, bag om det store lærred, og ind i udvalgte danske og udenlandske kunstneres atelierer.
Kurator og kunstsamler Jens-Peter Brask er en af Danmarks front-runners, når det kommer til kunstværker på den nationale og internationale scene for samtidskunst. Brask Studio Visits IV åbner døren ind til det magiske maskinrum, hvor unikke værker skabes.

I Brask Studio Visits IV har Jens-Peter Brask besøgt 36 kunstnere, deriblandt Chris Martin, Judith Bernstein og David Shrigley.
Bogen henvender sig både til kunstelskeren, kunstnovicen og den nysgerrige sjæl, for hvem magien i kunsternes atelier, er en oplevelse i sig selv.