LYSFEST MED LUCY LOVE

Lucy love til lysfest

“Partnerskabet” er trætte af gråvejr, kulde og mørke. Derfor inviterer de igen i år hele byen til Lysfest den 31. januar og i år er det med Lucy Love som hovednavn.

I år afholdes Lysfesten på grønningen mellem Hørgården på Brydes Allé og Signalgården på Amager Fælledvej tæt på DR byen. Lysfesten er arrangeret af lokale beboere og områdets boligsociale team, Partnerskabet. Formålet er at skabe liv i den allermørkeste tid og sætte fokus på alternativ brug af områdets udearealer.

Som altid er programmet ud over lyset toppet op med kunstere og god musik.

Lucy Love på scenen

Lucy Love er en kvindelig dansk rapper med lyrisk finesse, integritet og et rapflow, man kan skære sig på. Og så er Lucy indfødt Ama’rkaner og optræder nu i sit gamle hood med sit visuelle show og unikke blanding af urban, pop og dance.

Space Safari

Til Lysfesten kan man også prøve et par virtual reality briller og komme på en 360 grader virtuel rumrejse. Det er Ørsted der har udviklet ‘space safarien’ og stiller VR briller til rådigned. Safarien varer ca. 5 minutter, og det er en helt særlig oplevelse at rejse gennem rummet og se vores lille planet i al sin skrøbelighed.

Se lyset

Derudover er der lysinstallationer udført af Yaw Darko. Han er lysmand og vil skabe stemningsfulde installationer på pladsen som supplement til Lucy Loves sceneshow. ​Desuden kommer Signe Gravlund Thomsen med styltelysfigurer – mænd og kvinder på stylter med lange vinger der lyser op i mørket.

Læs mere i Facebook begivenheden her