2300happynews.dk

Amager – Kultur, guides, nyheder.

Lonely Planet: Amager er værd at besøge i 2019

Den Australske udgiver af rejsebøger Lonely Planet har fundet deres liste over de 10 bedste byer at besøge i 2019, og Amager er nummer et på Listen!

Okay, jeg starter med en indrømmelse, jeg har nok lige strammet vinklingen lidt af bare ren kærlighed til Amager. Det er hele København der er nummer et på listen, men i Lonely Planets 3 minutter lange film om hvorfor København er “Best in travel 2019” nævnes et bemærkelsesværdigt stort antal attraktioner på Amager.
Her er et overblik over de ting Lonely Planet finder særligt lækkert på Amager, det er et ganske fint udpluk, selvom der er meget mere at byde på.

Havnen

Den flotte havn fremhæves for den fine arkitektur, hvor særligt cirkelbroen på Christianshavn fremhæves for sin særlige arkitektur.

Noma

“Verdens bedste restaurant” fremhæves helt naturligt med sin afgørende rolle i udviklingen af det nye nordiske køkken.

Reffen

Streetfood er stort i København og Reffen anbefales for at være et af de bedste steder at opleve det fra de gamle ombyggede containere.

Go boat

Bæredygtighed er unikt for København og udefra ser man at vi er virkeligt gode til det! Og det fremhæves at man kan noget så vildt som at leje en båd der får sin energi fra solceller!

Havnebadet

Med i snakken om havnen og naturen vises Havnebadet som en af de særlige steder

Copenhill

I 2019 åbner skibakken oven på afbrændingsanlægget på Refshaleøen, det lyder jo egentligt og ganske vildt når man som dansker hører det, så intet under at en turist syntes det lyder vildt.

Og alt det andet…

På Lonely Planets lange liste fremhæves også Amagerkanske attraktioner såsom Den Blå Planet, Amager Strandpark og Christiania.

Se filmen på Lonely Planets hjemmeside her

Mere af samme skuffe