LEGOWORLD PÅ AMAGER

Barn leger med lego til legoworld

Igen i år kommer verdens måske sjoveste byggeplads – LEGO® World til Bella Centrer i vinterferien.  

Der vil være masser at muligheder for både store og små at udfolde sig og skabe egne kreative konstruktioner og ikke mindst lege i et hav af LEGO klodser. Tag en tur igennem de forskellige LEGO temaer.

LEGO World har samlet alt det bedste på ét sted. Der vil være masser af muligheder for at skabe, kreere, lære og lege med et hav af klodser og inspiration fra LEGO universet. Det er også her, du har ubegrænsede muligheder for at bygge og afprøve alle de LEGO muligheder, du ikke ser til hverdag. Til dette kan du blandt meget andet lade dig inspirere af de ikke mindre end 300 byggede LEGO modeller, der er med på LEGO World.

Glæd dig til endnu flere bygge- og legeoplevelser på LEGO® World 2020! Fra torsdag den 13. til søndag den 16. februar er vi klar med større, vildere og sjovere overraskelser end nogensinde før.

LEGO World 2020 byder blandt andet på vores populære temaer som LEGO City, LEGO Ninjago, LEGO Friends, DUPLO samt masser af helt nye oplevelser, som LEGO Hidden Side, LEGO Disney Frozen, LEGO Star Wars Droid Commanders og nye familieoplevelser som Escape box og meget mere!

LEGO WORLD fakta:
• 18.000 m2 stort område med aktiviteter
• Mere end 30 områder med forskellige lege- og byggeaktiviteter
• 20 lastbiler med LEGO klodser og modeller fra Billund

LEGO World startede i Holland i 2001 og blev afviklet i Danmark for første gang i 2009. I 2010 rykkede arrangementet til Bella Center for at kunne rumme alle besøgende og endnu flere aktiviteter. Med flere end 40.000 besøgende per år, må det siges at være blevet en success.

Billetter koster fra 164 kr. og alle over to år skal have billet.

Legoworld afholdes Bella center 13 – 16 februar 2020
Alle dage mellem 10.00 – 17.00

Læs mere og køb billet her