2300happynews.dk

Amager – Kultur, guides, nyheder.

LEGENDERNES SPILLETID

Med Royal Arena, DR Koncerthuset og Amager Bio må man sige at Amager er ved at være noget af et centrum for store koncertoplevelser. Hen over vinteren kommer der en række legender og giver koncert på øen. Med legender mener jeg nogen der har gjort en forskel og nogen du vil fortælle dine børn eller børnebørn om “dengang du var til koncert med dem”.

Er du lidt i tvivl om hvilke legender du skal se, så har vi lavet en lille guide.

 

Peter Belli & de rejsende

Amager Bio – 28. december
Peter Bellis spiller sin absolut sidste koncert nogensinde, og det sker i Amager bio.
Peter Belli er fra 1943 og har, efter mere end halvtreds år på de skrå brædder og med fyrre albummer i sadeltasken, besluttet sig for at skrue ned for tempoet. Med koncerten i Amager Bio lukkes der derfor for et af de store kapitler i dansk rock.
Læs mere her

 

Roger Waters – Us + Them

Royal Arena – 10.-11. august 2018
Roger Waters kommer med højdepunkter fra Waters’ banebrydende karriere med sange fra Pink Floyd’s best sælgende plader (”Wish You Were Here”, ”The Wall”, ”Animals”, ”Dark Side of The Moon”), samt sange fra hans kritikkerroste nye album “Is This The Life We Really Want?”.
“Vi medbringer et helt nyt show på tournéen” siger Roger Waters. Det bliver et fedt show, vil jeg godt love. Det bliver spektakulært lige som alle mine shows har været.”
Læs mere her

 

Randy Newman

DR Koncerthuset – 15. Februar 2018
Umiddelbart så klinger hans navn ikke lige bekendt for de fleste, men pianisten og komponisten Randy Newman har komponeret en lang række filmmusik foruden musik til legender som Fleetwood Mac, Joe Cocker, Gene Pitney og Dusty Springfield. Han er nok mest kendt for den Oscar vindende musik til animationsfilmen Toy Story.

Læs mere her

Andre store navne og legender der spiller på Amager:

SCORPIONS ”CRAZY WORLD TOUR”
Royal Arena 29. November

Depeche Mode “Global spirit tour”
Royal Arena 9. januar 2018

Erasure
Royal Arena 9. marts 2018

 

Inline
Inline