2300happynews.dk

Amager – Kultur, guides, nyheder.

Lær at fange fisk i Københavns Havn

Vandet i Københavns havn er så rent, at fiskene kan hales op fra havnen og serveres på middagsbordet. Den 25. og 26. august kan du smide linen ud efter havørred, makrel og andre spændende fisk til et særligt streetfishing-arrangement under Kulturhavn Festival.

Til streetfishing-arrangementet, der foregår ved slusen i Sydhavnen, vil dygtige instruktører fra Danmarks Sportsfiskerforbund sørge for, at alle får de bedst mulige chancer for at få en fisk på krogen og aftensmaden med hjem.

Fakta
Lørdag og søndag den 25. og 26. august er der fiskeri fra havnekajen ved slusen i Sydhavnen. Dygtige lystfiskere fra Danmarks Sportsfiskerforbund står klar til at hjælpe dig i gang og give dig en smagsprøve på streetfishing. Du kan blive klogere på både fisketeknik, sæsoner og fiskearter i havnen.

Du kan tage dit eget udstyr med eller låne alt nødvendigt grej på stedet. Streetfishing foregår begge dage kl. 11-18 og er gratis. Voksne i alderen 18-65 år skal indløse lystfisketegn på forhånd på fisketegn.dk til 40 kr. Børn og unge under 18 år samt voksne over 65 år skal ikke indløse fisketegn.

For de mindste vil der være mulighed for at komme helt tæt på og endda røre ved havnens dyreliv, når Øresunds Miljøskole stiller op med bassiner og fortæller om livet under overfladen.

I Københavns havn kan du fange torsk, havørred, makrel, hornfisk og multe. Alle fiskearter – undtagen fladfiskene, der lever på bunden – kan spises.

Læs mere her

Mere af samme skuffe