2300happynews.dk

Amager – Kultur, guides, nyheder.

KULTURNATTEN PÅ AMAGER

Kulturnatten i København fredag d. 12. oktober 2018 er et virvar af events man kan besøge hvis man erhverver sig kulturpasset til 95 kr.

Her er et par tips til de helt store arrangementer Amager, programmet er temmeligt omfattende med mange små mærkelige og specielle arrangementer så jeg anbefaler du selv tager et kig på programmet her

 

DR Byen

Emil Holms kanal 20
kl. 18-23
Kom med bag kulisserne i DR Byen og mød værter, tilrettelæggere og alle dem, der sørger for kostumer, kulisser og rekvisitter.
Læs selv en nyhedstekst op i radiostudiet, besøg en sendevogn, kom på rundvisning i det magiske koncerthus, fordyb dig i det kæmpe arkiv eller slap af med en livepodcast om jazz og bøger.
På børnescenen styrer Silja løjerne fra kl. 18-21, du kan lære at kode med ultra:bit og så kan du smutte forbi Bamses hus og se om han er hjemme.
Programmet hos DR er kæmpestort, så tjek det ud her

 

Jazz i Kvarterhuset

Amagerbro Kultur/Sundby Bibliotek, Jemtelandsgade 3, 2300 København S
kl. 18-00

Det perfekte familiested at starte Kulturnatten. Spis i husets café, hvor der er specielle Kulturnats-tilbud for hele familien.
I år holder vi to koncerter i løbet af aftenen.
Kl. 18: Kjeld Lauritsen & Alice Carreri.
Suveræne hammondorgelspiller og energiske jazzvokal med rødder i Ella Fitzgerald og Nancy Wilson.
Kl. 21: Soul Vaccination DK.
Det perfekte soul danse band der spiller de bedste numre fra det
legendariske Funkband Tower Of Power

 

Det Kongelige Teater – Operaen

Ekvipagemestervej 10, 1438 København K
kl. 18-22.30

Fra foyeren kan du gå på opdagelse med en guide i det 41.000 m2 store operahus. Du kan også tage et hvil i et plyssæde og få blæst følelsesregisteret igennem fra Store Scene. På Takkelloftet kan du opleve de unge operastuderende. Alle aktiviteter gentages over aftenen.
Meyers holder baren åben med masser af lækkerier.
Læs mere om programmet her

Copenhagen Contemporary

Refshalevej 173A
Kl. 18-00

CC X Kulturnatten: One Two Three Swing!
Copenhagen Contemporary viser installationskunst skabt af samtidskunstens verdensstjerner. I de smukke industrihaller på Refshaleøen kan du opleve kunst i de store, teknisk- og pladskrævende formater. Det er den kunst, du kan gå ind i og sanse med hele kroppen. Til Kulturnatten sættes særlig fokus på SUPERFLEXs udstilling One Two Three Swing!
Aftenen byder også på elektronisk koncert med norske Hôy la mens BRUS står i baren.

Inline
Inline