Julelys på Angolavej

Julelys på angolavej

På Angolavej elsker de julelys! Så meget at flere huse bruger omkring 4-5 weekender på at pynte op til vores alle sammens glæde!

Hvis der er en juletradition, der er ama’rkansk, så er det udsmykningen på Angolavej. Det er flot og værd at besøge. Også i år.

Beboerne på Angolavej på Amager tænder igen i år julelyset i November. Men i år sker det ikke på en gang, som det plejer. Det er på grund af corona, der jo begrænser mængden af mennesker, der kan stimle sammen.

Men der kommer lys på husene på Angolavej. I år bliver de ikke tændt samtidig, men individuelt. På den måde undgår vi at samle en masse mennesker på samme tid.

Derefter vil lysene være tændt hverdag fra klokken 16.15 til cirka kl. 22.00. Der efter er det bare at nyde lysene i hele December måned

Der er dog et lille ønske fra beboerne:

For at undgå alt for meget trafik er det en god idé at sætte bilen på Kongelundsvej, Shell / 7-Eleven eller ved Vestamagercentret og tage den et minut lange gåtur. Angolavej er en blind vej, så der opstår nemt trafikkaos. Pas i det hele taget på vejen og dem der besøger den!

Tænk at private mennesker gider bruge tid og penge på at glæde os andre. Stor respekt og glædelig jul til beboerne på Angolavej!

Coca-Cola julelastbilen kommer til Amager