Høstfest på Kofoeds Skole

Lørdag den 29. september kl. 10-14 fejrer Kofoeds skole en sommer en skøn summer der har givet noget af en “høst” fra bider og æbler.

Har du æbler i overskud hjemme fra haven er der mulighed for at besøge mosteriet, og forvandle æbler til lækker most, du kan tage med hjem. Læs mere på: http://amageraeblemosteri.dk/service.html#mosteservicePriser

Der tages også meget gerne imod æbledonationer hvis du har alt for mange æbler, der gives friskpresset most i bytte, en flaske most for 10 kg æbler og max. 4 flasker.

Hvis solen skinner er der mulighed for at prøve en bidragt og besøge bistaderne!

Kofoeds skoles dygtige guitar hold spiller og der er æblelege for både små og store og mulighed for at lave bålpandekager.

De socialøkonomiske butikker holder åbnet og café Kanten serverer suppe, kaffe og kage.

Læs en smule mere her

Om Kofoeds Skole

På Kofoeds Skole hjælper vi socialt udsatte mennesker med at hjælpe sig selv til et bedre liv. Hjælp til selvhjælp, kalder vi det.
Siden 1928 har Kofoeds Skole eksisteret som et sted, hvor arbejdsledige og socialt udsatte mennesker kunne komme og få støtte og tilbuddet om en aktiv hverdag. Skolen blev startet af kordegn Hans Christian Kofoed på Christianshavn. Frem til hans død i 1952 havde han hjulpet ca. 50.000 mennesker til et bedre liv.