2300happynews.dk

Amager – Kultur, guides, nyheder.

GUIDE TIL EFTERÅRSFERIEN PÅ AMAGER

Der sker en masse i på Amager i efterårsferien 2018 og her på 2300happynews har vi nævnt en masse af det, her er et hurtigt overblik og lidt vi ikke tidligere har nævnt.

 

SLAGT EN HØNE

I efterårsferien er der levendegørelse på Museum Amager. Der er en stor palet af aktiviteter, men en af de helt store for især de yngre gæster er at se slagtning af høns eller gæs. Men også omvisning, historiefortælling, pølseskole, gamle lege og malkekonkurrence giver en på opleveren.
Læs mere her

LØS RAMASJANG MYSTERIET I DR BYEN

Sidder dine unger klistret til fjernsynet når Kristian I Ramasjang Mysteriet opklarer mysterier med alverdens fantastiske personager?
Så hiv dem væk fra skærmen og tag dem med i DR Byen hvor der er brug for ungernes hjælp til at opklare et mysterie!

Læs mere her

TAG PÅ RESTAURANTFESTIVAL

Dining Week er nordens største restaurantfestival, de startede oprindeligt i uge 7 med at tilbyde tre retters menuer for en god pris.

I efterårsferien uge 42 er der “Dining Week Sharing” som ganske enkelt går ud på man deler maden med sine medspisere, typisk er det tre retter, men uanset hvad koster det 225 kr. + billetgebyr.

Der deltager langt over 50 restauranter i hele landet, og Amager er naturligvis med, her deltager hele seks restauranter.
Læs mere her

BLIV SKRÆMT FRA LIV OG SANS I AMAGER CENTRET

Amager Centrets kælder er blevet hjemsøgt af uhyggelige væsener og i efterårsferien har du mulighed for et komme på en uhyggelig “haunted house” tur rundt i gangene. Centeret advarer mod hårrejsende oplevelser hos selv de modigste.
Læs mere her

 

SÅ ER DER AMAGER BØRNETEATERFESTIVAL

Amager Børneteaterfestival har lige siden 2010 sat Amager på det danske teaterlandkort og i år er absolut ingen undtagelse. I skolernes efterårsferie præsenteres intet mindre end 26 teaterforestillinger for de 0-16 årige

Læs mere her

 

MORTEN BUCH PÅ KASTRUPGAARD SAMLINGEN

Besøg den nye udstilling med Morten Buch, og sæt ungerne til at  tegne portrætter med billedskolelæren Rikke Bakman der laver portrætforløb tirsdag, onsdag og torsdag fra 14:00 – 16:00 i uge 42.  Mest for lidt større børn (6-12 årige), men små søskende må selvfølgelig gerne være med.

Læs mere her og om udstillingen her

Mere af samme skuffe