GUIDE TIL EFTERÅRSFERIEN PÅ AMAGER

Uge 42 er efterårsferie for skolebørn, vi ha samlet en lille guide til hvad man kan lave på Amager i Efterårsferien

Se skoven på musem

Overgaden – instituttet for samtidskunst viser en fin udstilling af Rune Bosse, hvor han har ladet en skov overtage udstillings rummet.

Læs mere her

Slagt en høne

I efterårsferien er der levendegørelse på Museum Amager. Der er en stor palet af aktiviteter, men en af de helt store for især de yngre gæster er at se slagtning af høns eller gæs. Men også omvisning, historiefortælling, pølseskole, gamle lege og malkekonkurrence giver en på opleveren.
Læs mere her

Løs Ramasjang mysteriet i DR Byen

Sidder dine unger klistret til fjernsynet når Kristian I Ramasjang Mysteriet opklarer mysterier med alverdens fantastiske personager?
Så hiv dem væk fra skærmen og tag dem med i DR Byen hvor der er brug for ungernes hjælp til at opklare et mysterie!

Læs mere her

Byg drager på Amager Strandpark

Alle weekender i oktober og alle dage i efterårsferien i uge 42 kl. 10-14 er der drageværksted på naturcenteret. De har sørget for masser af materialer, så tag hele familien med forbi for at bygge drager i alverdens flotte farver og former.

Se børneteater

Amager Børneteaterfestival har lige siden 2010 sat Amager på det danske teaterlandkort og i år er absolut ingen undtagelse. I skolernes efterårsferie præsenteres intet mindre end 26 teaterforestillinger for de 0-16 årige

Læs mere her