Guide: Vinylplader, blomster og hundemad som take away

blomster take away
Vi har tidligere bragt en liste over caféer og restauranter der har ændret deres forretning til nu også at leverer take away , den kan du finde her. I detailhandlen er man ligeså presset over at kunderne bliver hjemme, så der er opstået en ny tendens til at butikker der ellers ikke bragte ud er begyndt at gøre det. Med andre ord; Amagers gode gamle kundeservice kommer personligt hjem til dig. Her er en lille liste.

Hundemad fra Poten Amager

De firebenede venner kan ikke ligefrem selv gå i butikken når deres “mennesker” skal holde sig indendøre. Poten sælger en stor del hundemad på frost og tilbyder derfor udbringning til dem der har brug for det da det typisk ikke kan sendes med posten. Men også godbidder og andet til hunde kan leveres.

Læs mere på Potens Facebook

Blomster fra frk. Olivia

At få bragt blomster er ikke en sjældenhed, men typisk er det i mere festligt lagt og ikke bare hverdagsbuketter. Frk Olivia kommer nu gratis ud til kunderne da de ikke kommer til butikken, fx med en forårspose til 125 kr. med et godt udvalg af forårsblomster. Det kan uden tvivl bringe lidt forårsstemning i hjemmet.

Læs mere på facebook her

Musik på vinyl fra Amager Records

Det bedste sted at høre musik nu hvor man ikke kan gå i Amager Bio, DR koncerthuset eller Royal Arena må være hjemme foran pladespilleren med en roterende vinylskive under nålen. Amager Records har netop gjort en dyd ud af at være en fysisk pladebutik med god service og gode tips om kendt og ukendt musik. Nu leverer de alle ordre over 300 kr. til din hoveddør, tjek deres Facebook for de nyeste plader eller skriv og hør hvad de har på hylderne af nyt og brugt.

Læs mere på deres facebook her

 

Underholdning til ungerne fra Din Babuska

DinBabuska på Islands Brygge forhandler børnetøj, bøger, legetøj og i det hele taget alt til børn. De tilbyder at bringe gratis ud på bryggen hvis man mangler underholdning til sit barn og ikke kan komme ud.

Læs mere på deres Facebook og se billeder af udbuddet.

 


Listen her er kort, kender du andre steder så send endeligt et tip på 2300happynews@gmail.com