2300happynews.dk

Amager – Kultur, guides, nyheder.

GUIDE: SOMMER CAMPS PÅ AMAGER FOR BØRN

I sommerferien kan de lidt større børn sendes på en såkaldt camp hvor der udbydes forskellige aktiviteter, typisk imens forældrenen stadig arbejder men skolernes ferie er startet. På Amager er der et ganske godt udbud af camps, her er en lille guide til et par stykker.

 

Københavns kommunes Feriecamp

mandag d. 2. – fredag d. 20. juli og  BeachCamp på Amager Strand fra mandag d. 23. – fredag d. 27 juli 2018.
6-17 år. GRATIS

FerieCamp er Københavns Kommunes gratis tilbud om kultur- og idrætsaktiviteter i skoleferierne for alle børn og unge. I sommerferie er der feriecamp i Sundby Idrætspark, i Prismen og på Amager Strand.
Her udbydes et væld af aktiviteter såsom breakdance, futsal, rollespilskampe, teater og en masse vandaktiviteter, foruden en tur til Kongelundsfortet hvor der kan prøves rapelling. Programmet er stort med noget for både drenge og piger fra 6-17 år og tilmelding er som udgangspunkt ikke nødvendigt og man behøver ikke deltage alle dage.

Læs mere her

 

Iværksætterskole på Reffen – HACK THE FUTURE KIDS

Uge 27, 28 & 32 – 1200 kr. pr. person. – 10-14 år.

På Reffen på Refshaleøen holdes iværksætterskole ”Hack the future kids” der blander professionelle kunstnere, iværksættere og børn i alderen 10-14 år. På kun en uge skaber børnene deres egne produkter og får en masse sjov og læring med på vejen.
Det er iværksætteri udfra en kunstnerisk metode, hvor ideer, former og faconer bliver til et produkt med sit eget brand, som sælges i butikken. I Hack the future kids kan børn lære, at blive iværksætter på den fede og sjove måde i sommerferien og sammen med professionelle kunstnere og iværksættere

Læs mere her

 

Sommercamp på Den Blå Planet

Hverdage  i uge 27, 28 & 32 – Pris 500 kr. pr. person. pr. dag. – 7-12 år

Hvad spiser en piratfisk? Hvordan kender man forskel på han- og hunkrabber, og kan man fange dem i Øresund lige uden for vores hoveddør? Og hvad laver en dyrepasser egentlig? Det kan du blive klogere på til sommercamp på Den Blå Planet, hvor natur, leg og viden er i højsædet og ikke mindst i børnehøjde. Børnene kommer på opdagelse bag kulisserne blandt hajer og piratfisk, hvor andre gæster normalt ikke kommer. Her møder de dyrepasserne, fodrer piratfisk, ser på rusens fangst og laver gyotaku (fisketryk). Alle børn modtager diplom for deltagelse og en T-shirt.

Læs mere her

 

Mere af samme skuffe