Guide: Køb take away fra cafeer og restauranter

Thrilla in Manila tingvej amagerHele danmark går igennem en vanskelig periode under den nuværende Corona pandemi, nogen brancher er hårdere ramt end andre, men især restauranter og caféer er ramt af henstilling til at lukke i 14 dage. De har store konsekvenser for både ejere og ansatte, da deres forretning er gået i stå fra den en dag til den anden. Derfor tilbyder mange nu take away som et forsøg på at overleve, dette gælder naturligvis også på Amager.
I Facebook gruppen “Amager” blev efterspurgt en liste over den tiltag som de forskellige restaurantører har taget så man kan bakke op og hjælpe til ved at handle hos de forskellige, den liste kommer her.

Men inden vi kommer til listen over restaurante og caféer der ha lavet tiltag for at komme igennem de næste fjorten dage så glem ikke de steder du normalt køber takeaway. Du finde en liste over anbefalede take away steder på Amager her og burger steder på Amager her.

John & Woo

Under Elmene 13

En nyere bistro på Amager jeg desværre ikke tidligere har nået at omtale her på siden. Menukortet er ambitiøst og skal man dømme på gæster posts på instagram ser det lækkert ud. De har lukket ned for restauranten og sælger kun take away, og her er menuen også ambitiøs med fx. Kalvesteg ’familystyle’ til 149 kr. pr. person eller coq au vin til 125 kr. Afhentning foregår så kontaktløst som muligt.

Læs mere her

Baglokalet

Sundbyvestervej 60
Baglokalet i Fremad Amagers klublokaler serverer normalt dagens ret til yderst venlige priser. Men de næste par uger har de sadlet om, af ren overlevelsen som de skriver på deres Facebook side. De sælger bl.a. ud af deres vinlager. Men fra mandag 16. marts laver de pizzaer der sælges ud af deres vinduer så man undgår personlig kontakt.
Læs mere her

Thrilla in manilla

Tingvej 21
Thrilla in Manila er gået fra at være en streetfood bod på Reffen til egen restaurant på Tingvej hvor der serveres retter fra det filippinske fusions køkken. Restauranten har kun været åben i små to måneder så der er ingen tvivl om at de virkeligt kan blive ramt af at være lukket en længere periode. De laver derfor take away hver dag fra kl. 13.

SAS KLUBBEN

Ved diget 25, Kastrup

Restaurant SAS klubben er lidt en klassiker i Kastrup, kendt for deres gode klassiske retter. De retter bringer de nu ud i kastrupområdet eller laver til afhentning, menuen er skiftende og har blandt andet stået på Bøf bearnaise (225g) serveret med stegte grøntsager, pommes frites og bearnaise sauce pris: 90 kr. og Wienersnitzler (200g) med klassisk garniture pris: 130,-

Fru Munk

Kongevejen 21B, Dragør

Den lille café i Dragør byder på take away af hele menukort, lige fra deres kendte brunch til de lækre kager og sandwiches. Fra tirsdag til fredag byder de på dages ret fra kl. 17.00 til 99 kr.

Moo Moo Isbar

Ørestads Boulevard 61B st.Tv.
Med en sol der titter frem for tiden er lysten til is også kommet, og isen kan nu kommer til dig. Moo Moo Isbar i Ørestad bringer isen ud til dig uden gebyr, bestillinger på minimum en liter is (koster normaltvist i omegnen af 110 kr.) bringes gratis ud.

Egils deli – bryggens første “drive thru”

Hos Egils deli ha man taget skrappe midler i brug for ikke at komme i kontakt med kunder, her kan man bestille deres aftensmåltider via tlf eller sms og så bringer de det ud til bilen når man kommer forbi.

Læs mere her

Sant Spiseri

Strandlodsvej 63 B
Sant Spiseri har ikke nået at holde åbent mange dage før de må se sig nødsaget til kun at holde åbent for Take Away. Ideen var ellers at lave et såkaldt spiseri der byder på mad og drikke hele dage, foruden en masse sociale arrangementer. Men de næste ugers tid kan du lærer Sant at kende igennem deres take away.

The Fat Pike

Njalsgade 19D
The Fat Pike der egentligt fejrede deres fødselsdag hele marts har lukket ned for restauranten, men henviser til deres udendørs pizzatrailer der fortsætter ufortrødent og endda har udvidet åbningstiderne. De kan desuden bryste sig med netop at have modtaget det økologiske bronze mærke.

“Take away” fadøl fra Blue Raven

Drogdensgade 22
I den mere overraskende ende tilbyder craft beer baren Blue Raven deres mange special øl som take away. En liter koster 100 kr. og der er 15 kr. pant på flasken. Der er åbent fra kl. 16 til 19 og 10% rabat hvis man deler sit køb på instagram med hashtagget #blueravenbar #craftbeertogo #supportlocal.

Listen udvides løbende. Har du info du gerne vil have med, så kontakt mig gerne på mail 2300happynews@gmail.com