2300happynews.dk

Amager – Kultur, guides, nyheder.

GUIDE: JULEMARKEDER PÅ AMAGER

Datoerne for julemarkeder på Amager begynder så småt at dukke op, her kommer en samlet liste der opdateres løbende som datoerne bliver kendte for os.

 

Socialøkonomisk julemarked

Kofoeds Skole, Holmbladsgade 120
Onsdag den 5. december 2018 kl. 13-17

På markedet vil du kunne nyde dejlig julemad, høre livemusik og købe masser af lækre julegaver, bl.a. tøj, møbler, cykler, Redesign, kunst og keramik – ligesom du selvfølgelig også vil kunne købe juletræer.

Markedet finder sted i vores butikker i Nyrnberggade, i Kofoeds Kant samt i flere dele af hovedbygningen, og der er gratis adgang for alle.
Markedet er gratis og åbent for alle – og overskuddet fra salget går som altid til Kofoeds Skoles arbejde med socialt udsatte mennesker i Danmark

Følg med i Facebookeventet her

 

Juledesignmarked i Prismen

Prismen, Holmbladsgade 71
Lørdag den 15. December 2018 kl. 11-17

J uledesignmarked i Prismen, hvor over 60 designere og kunstnere fra hele landet sælger alt fra illustrationer, smykker, keramik, tekstildesign, brugskunst, grafik, design, kunsthåndværk, collage og fotokunst – lige til at forkæle dig selv eller lægge under juletræet.
Markedet afholdes i salen ved Øens Spisested i Prismen og vil udover spændende varer, designs og unika, byde på lækker mad og drikke.
Overalt i Danmark springer nye kunstnere og designtalenter op og Designmarkedet i Prismen ønsker derfor at skabe en platform for disse iværksættere, der gerne vil vise deres talenter til det Københavnske publikum.
Gratis entré

Følg med i Facebookeventet her

 

Julemarked på Amagermuseet

Amagermuseet, Hovedgaden 4, St. Magleby, 2791 Dragør
Lørdag den 24. & Søndag den 25. November 2018 kl. 12-16

Kom til hyggeligt julemarked og nostalgisk juleudstilling på Amagermuseet.
På julemarkedet kan du købe hjemmebagte småkager, marmelader, eddiker, juleting, nips, pynt, hjemmestrikkede karklude og huer. Du kan også få skrevet dit navn på et honninghjerte.
I caféen sælges der lune æbleskiver og varm gløgg.

På den gamle museumsgård er de gamle stuer smukt pyntet op til jul, som den har set ud fra 1700-tallet og frem til 1950’erne. Kig indenfor i 1700-tallets julestuer, hvor der var masser af mad på bordet, og hvor man morede sig med julelege.
I Dirch Jansen stuen er temaet “Peters Jul”. Her ligger gåsestegen klar på bordet, og på gulvet står det flotte juletræ, der er pyntet med spiseligt pynt.
Årets tema i juleudstillingen er “Julens gæstebud”.

Besøget på den gamle museumsgård bringer minderne frem om den gode gamle nostalgiske jul.

Udendørs er der nissesporjagt for børnene. Hjælp nissen med at finde hans forsvundne tøj.

Der er hygge og stemning for hele familien.

Entré 40 kr. Børn under 18 år har gratis adgang.

Læs mere her

Julemarked på Badstuevælen i Dragør

Badstuevælen, Dragør

Lørdag & Søndag fra kl. 12-17 i weekenderne: 24. nov – 25. nov, 01. dec – 02. dec, 08. dec – 09. dec, 15. dec – 16. dec. 22. dec – 23. dec

På det centrale torv Badstuevælen i midten af Dragørs gamle bydel kan man gå på opdagelse i de små juleboder, hvor du kan nyde pandekager, gløgg og andre former for mad og drikkevarer.

Måske du synes, at julestemningen virker bekendt? Det er, fordi julemarkedet begyndte som en kulisse til DR’s julekalender i 2014 – Tidsrejsen, som foregik i Dragør.

Læs mere her

KADK Julemarked

Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering, Philip De Langes Allé 10 1435 Kbh. K. (Holmen)
Søndag den 25. november kl. 10-17.00

Studerende og ansatte på KADK (Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering) har fyldt standene med egne produktioner med alt fra litografier, mobiler og julepynt til lertøj, tørklæder og smykker og meget, meget mere.

Her har du muligheden for at købe de utraditionelle julegaver til dig selv eller venner og familie, så kom og tjek udvalget fra fremtidens arkitekter, designere og konservatorer. Og er du heldig kommer du måske hjem med et værk fra en spirrende arkitekt eller designer?

 

Julemarked på Traktørstedet Vestamager 2018

Traktørstedet Vestamager, Granatvej 9, 2770 Kastrup,  i Naturpark Amager, nærmere bestemt i Naturcenteret, 10 gang fra Vestamager metro station.
Julemarkedet finder sted lørdag d. 24. november, 1. december, 8. december, 15. december Kl 11-16

Traktørstedet ligger med med udsigt over Kalvebod Fælled.
På julemarkedet kan du købe skind fra fårene der græsser på fælleden, garn spundet af deres uld, hånddrejede træskåle af træ fra området og meget andet.
Derudover har de inviteret lokale håndværkere der kommer med en passe af deres egne produktioner.

DESUDEN er der i år også juleUNDERHOLDNING på programmet
: 24/11: Visens venner, 8/12: Ørestad Kor, 15/12: Rockus Choir

Spisestedet har også åbent på dagene fra 10-17!
Her kan du få slukket din tørst og stillet din sult. Vafler, varm kakao, æblegløgg, burger, kaffe, frokostbrædder, snaps og meget andet…

Mere af samme skuffe