2300happynews.dk

Amager – Kultur, guides, nyheder.

Guide: Gratis Copenhagen Jazz Festival koncerter på Amager

Guide: Gratis Copenhagen Jazz Festival koncerter på Amager

Copenhagen Jazz Festival er en årligt tilbagevendende musikfestival, der fejrer jazzen i alle dens mulige og umulige afskygninger. Festivalen har eksisteret i sin nuværende form siden 1979 og har med sine mere end tre årtier på bagen for længst markeret sig som en af Europas mest velrenommerede jazzfestivaler.
Copenhagen Jazz Festival fejrer sin 40. udgave den 6.-15. juli 2018 og der er massere af jazz musik på Amager, endda en masse gratis koncerter, så her kommer en lille guide til over 10 gratis koncerter på Amager.

Kvartershuset Amagerbro

Også i år deltager den frivilligt drevne forening Amagerbro Jazz med en række koncerter i Copenhagen Jazz Festival,
i Kvartershuset på Jemtelandsgade hvor både inde og udendørs scenerne tages i brug.
Her kan du opleve to gratis koncerter lørdag den 7. julie, blandt andet jazz for børn.
Læs mere her

Tårnby Hovedbibliotek

Tårnby Hovedbibliotek er igen i år en del af Copenhagen Jazz Festival. Fra den 7. til den 14. juli spiller jazzen løs på Scenen foran Hovedbiblioteket, Kamillevej 10.
Her kan opleves den dansk-islandske trio Richard Andersson NOR og Benedicte Riis,  All Swing & Bossa og Immergrün feat. Mahall & Walsdorff.
Læs mere her

Reffen

Under Copenhagen Jazz Festival byder Reffen – Copenhagen Street Food på jazz i den mere groovy ende, her kan du møde et lineup der byder på jazz med et twist af Princes tidligere bassist Ida Nielsen, rappere og djs.
Læs mere her

Mere af samme skuffe