2300happynews.dk

Amager – Kultur, guides, nyheder.

Guide: Det skal du opleve på Bogforum

En af de største litterære begivenheder er de senere vokset ud af Forum på Frederiksberg og flyttet til Bella Center på Amager. Bogforum 2018 finder sted den 26. til 28. Oktober og jeg har kigget programmet igennem og fundet frem til det du skal opleve.

For dig der ikke er bekendt med Bogforum, så skal du forestille dig en form for festival med en lang række scener drevet af de forskellige bogforlag. På scenerne laves oplæsninger, holdes debatter og interviews. Indimellem det virvar af scene sælges en masse bøger, signeres bøger og laves små workshop.

Lad mig bare være ærlig, jeg fik sved på læben af at kigge programmet igennem. Det er GIGANTISK så gå også selv på opdagelse i programmet for Bogforum 2018 her

 

Fredag

Hella Joof & Karen Thisted

Scenen – kl.: 14:45

Hella Joof og Karen Thisted i samtale om deres fælles bog “Bryster skal hoppe når man hikker”.

Mads Steffensen & mads og monopolet

People’s Press A/S  – (Stand C4-006) kl.: 14:00

Mads Steffensen og holdet fra Mads & Monopolet om bogen ‘Mod store idioter kæmper selv den bedste forgæves’ med efterfølgende signering.

Morten Pape

Gyldendal+ (Stand C1-003) kl.: 15:00

Forfatter og amagerkaner Morten Pape i samtale med Christina Englund om romanen “Guds bedste børn”. Der foregår på Amager i Holmbladsgadekvarteret. Efterfølgende signering på standen.

Også hos TV 2 Lorry
(Stand C2-045) LØRDAG kl.: 13:30

Mød Morten Pape i samtale med TV 2 Lorrys Nadia Filt om romanen ’Guds bedste børn’, der er inspireret af hans opvækst i Urbanplanen og et mord en af hans venner var med til at begå.

Gina Jaqueline

Turbine Forlaget (Stand C3-006) kl.: 16:00

Gina Jaqueline kendt fra DR3s programmer om sugardating,  i samtale med journalist og vært på P3 Kasper Lundberg om bogen Se mig – Gina Jaqueline.

Sigurd Barrett

Dansk Sang (Stand C1-008) kl.: 16:10

Sigurd Barrett spiller, synger og fortæller med udgangpunkt i udgivelsen Sigurds sange om H.C. Andersens eventyr. En del af Dansk Sangs release af efterårets bogpakke.

Lørdag

Chris Anker Sørensen , Allan Bo Andresen

Lindhardt og Ringhof Forlag A/S (Stand C3-007) kl.: 10:30

Dennis Ritter interviewer Chris Anker Sørensen og hans bror Allan Bo Andresen om ‘Brødre på landevejen’, der fortæller anekdoter fra et langt liv i cykelsporten.

Gurli Gris

Alvilda (Stand B5-010) kl.: 11:30

Mød Gurli Gris og Gustav på Håbets Allé og få et selfie og en krammer. Hele Danmarks yndlings grissebasser er klar til “meet and greet” med alle Gurli-fans fra kl. 11.30-12.00.

Alvilda (Stand B5-010) kl.: 13:30

Mød Gurli Gris og Gustav på Håbets Allé og få et selfie og en krammer. Hele Danmarks yndlings grissebasser er klar til “meet and greet” fra kl. 13.30-14.00

Jan Guillou

Rød Scene (Stand C2-032A) kl.: 12:00

Den internationale bestsellerforfatter Jan Guillou fortæller om “Dem der dræber drømme sover aldrig”, 8. bind i romanserien Det Store Århundrede (Modtryk).

Sarah Skarum

Madscenen (Stand -) kl.: 12:00

Journalist og amagerkansk nyttehaveejer Sarah Skarum skaber julestemning og bager fra “Sarahs julebog”.

Knud Romer

TV 2 Lorry (Stand C2-045) kl.: 14:15

Mød Knud Romer i samtale med TV 2 Lorrys Sascha Yang. Om hans anmelderroste anden roman ’Kort over Paradis’, der som en omvendt dannelsesroman viser vejen til helvedet.

Peter Lund Madsen, Anders Lund Madsen

Lindhardt og Ringhof (Stand C3-007) kl.: 16:20

Peter Lund Madsen interviewes af lillebror Anders Lund Madsen om ‘Prisen for frihed’, der handler om den betydning hjernens funktionsevne har for stress, demens, angst, skizofreni og meget mere.

Bertel Haarder

Lindhardt og Ringhof (Stand C3-007) kl.: 16:45

Bertel Haarder synger op fra ‘Bertels bedste’. De 80 sange og fortællinger udgør en meget underholdende politisk Danmarkshistorie om de seneste 35 år, for Bertel Haarder skåner ikke nogen.

Søndag

Mogens Lykketoft & Uffe Ellemann-Jensen

Scenen (Stand -) kl.: 10:45

Oplev de to politikere i samtale med Mette Holm om bogen “Du store verden”. Mette Holm interviewer.

Bo Bech & Nikolaj Kirk

Forening for Boghaandværk  (Stand C2-024) kl.: 12:00

Mesterkokkenes egne kogebøger: Kokkene Bo Bech og Nikolaj Kirk i debat om, hvad der er god smag i dagens Danmark: Er opskrifterne nok eller skal der være et ekstra krydderi?

Anders Morgenthaler, Mikael Wulff

Børnescenen (Stand -) kl.: 12:00

Wulffmorgenthaler fortæller og tegner til “Mugge og hans mærkelige hjerne”.

Grevinde Alexandra

Auditoriet (Stand -) kl.: 13:00

Grevinde Alexandra i samtale med Lotte Thorsen om bogen “Mit lykkelige land”.

Sofie Linde

Lindhardt og Ringhof (Stand C3-007) kl.: 15:05

Sofie Linde har hadet at være gravid. Som i virkelig hadet. Det har hun humoristisk og åbenhjertigt skrevet om i ‘Fårking gravid’. Hun interviewes af sin mand Joakim Ingversen.

 

Mere af samme skuffe