2300happynews.dk

Amager – Kultur, guides, nyheder.

Grøn koncert på Amager med Anne, Sanne & Lis

Anne Sanne Lis på Grøn AmagerDen 18. juli lægger Amager igen græs til starten på Grøn Koncert karavanen der tager en tur rundt i Danmark, og et af de absolutte hovednavne er netop offentligtgjort.

Det bliver et brag af en fest, når Grøn til sommer får besøg af de tre karismatiske damer – Anne Linnet, Sanne Salomonsen og Lis Sørensen – der har slået kræfterne sammen i en power-trio, der kan få selv de mest erfarne Grøn-publikummer til at tabe kæben af begejstring. Alle trioens medlemmer har hver især lavet hits i overflod, ligesom de alle tre har været med på Grøn lige siden 80’erne. Dog har de aldrig sammen spillet deres imponerende repertoire på en Grøn-scene før.

Trioen vil både spille Anne Linnet Band-numre såvel som hits fra Anne, Sanne og Lis´ egne perlerække af storhittende numre. Det bliver med andre ord en fest for både nye og trofaste fans af trioens musik, når de indtager scenen. Særligt glæder de sig også til at optræde for de hårdtarbejdende frivillige og det feststemte publikum:

Man kan altså godt kridte danseskoene og glæde sig til at give den gas, når trioen til sommer fyrer op for et bagkatalog af rene hits, højt humør og masser af sjæl.

Grøn-programmet 2019
De offentliggjorte musiknavne til Grøn 2019 er indtil videre hitmagerne, Scarlett Pleasure, dansk raps vidunderbarn, Kesi, DJ-veteranen, Kato, electrorockerne, Carpark North, SAVEUS og rock-dronningerne Anne, Sanne og Lis. I løbet af foråret offentliggøres navnene på de øvrige Grøn-acts. Følg med på www.groenkoncert.dk eller Grøns sociale medier.

Artikel sidst opdateret

FØLG 2300HAPPYNEWS