2300happynews.dk

Amager – Kultur, guides, nyheder.

GRATIS ORKESTERFESTIVAL I DR KONCERTHUSET

Kom til gratis orkesterfestival i DR Koncerthuset søndag den 4. marts kl. 11-18.15.

Danmarks mest talentfulde børn og unge fejrer og udfordrer hinanden, når Orkesterfestivalen med flere end 25 orkestre og 1.000 musikere igen i år byder på orkesteroplevelser i særklasse.

Der bliver hoppet ivrigt på de bløde velourstole, for man behøver ikke sidde stille. Mor og far er også med i den store sal, hvor lyset nu dæmpes. Oppe foran sidder orkestret klar. Men der mangler én – dirigenten. Klapsalverne begynder, for nu kommer hun ind, slår an med sin taktstok og lader musikken flyde fra det unge orkester. Så det lige er til at blive svimmel af vellyden …

Orkesterfestivalen er Musik & Ungdoms store klassiske festdag for talentfulde børn og unge, der kommer fra nær og fjern for at spille sammen det bedste, de har lært. Avanceret orkestermusik, skønne kor og mindre ensembler både for og af børn & unge!

Ungdomssymfoniorkestre – store og mindre – er med, ligesom mindre strygerensembler og ungdomskor på alle niveauer. Man kan også prøve instrumenter og lade sig friste af musikskolernes tilbud om at komme i gang med musikken.

Kort sagt er det bare at lukke ørerne op, og lade sig forføre af Orkesterfestivalen. Som altid er der gratis adgang hele dagen. Forvent mange glade mennesker, der elsker koncertsalens store sus.

 

Hele familien er velkommen! Gratis entré!

Læs en smule mere her

FØLG 2300HAPPYNEWS