2300happynews.dk

Amager – Kultur, guides, nyheder.

GRATIS KONCERTER PÅ FREDAG!

På fredag er der mulighed for at starte weekenden med en gratis udendørskoncert i Holmbladsgade kvarteret, og der er endda mulighed for at få en bid mad til. Der er fri entré til begge arrangementer,

Sommerkoncert udenfor Kvartershuset

Hele sommeren igennem er der gratis koncerter foran Kvartershuset på skiftende datoer. Denne fredag er det Gunni Torp der med sin harmonika synger sine sømandsviser, slagsange og protestsange. Der serveres fadøl udenfor, og kaffe og mad a la carte i Kvarterhusets café. Koncerten er fra kl. 17 til 19.00

Læs mere om koncerten her

Se programmet for alle sommerens koncerter i Kvartershuset her

Sol På bagsiden

Prismen & Øens Spisested afholder endnu en gang “SOL PÅ BAGSIDEN” på fredag den 22. juni. Denne fredag er der koncert med Melissa Inya Trio + support.

PROGRAM:
KL. 17:
Øens spisested tænder op for grillen med pølser fra Muhlhahn Deli, nye kartofler, løvstikke, majs og meget andet lækkert. Baren er rykket udenfor med kolde fadøl mm.

KL. 18:
De to unge lokale og talentfulde rappere Lucas (‘Onkel A’) og Nicklas (‘NC’) går på scenen og gir den fuld gas med blandt andet deres spritnye numre.

KL. 19:
Sangerinden Melissa Inya, der for nyligt er blevet signet på det nye pladeselskab Affiliated, indtager scenen med sin autentiske og smukke stemme sammen med Oilly Wallace på saxofon og Pelle von Bülow på guitar i et univers af soul, jazz og blues.

Læs mere her

Mere af samme skuffe