Gratis julebryg på Amager

Det er unægteligt blevet en tradition når Tuborg udgiver deres julebryg, også i år “falder sneen” over Amager med gratis øl.

Fredag den 1. november 2019 kl. 20.59 frigives Tuborg julebryg og traditionen tro giver Tuborg og en række beværtningen en omgang, på Amager er det nedenstående steder der giver en julebryg.
Tuborg har udgivet deres undergærede pilsner på denne måde siden 1981 og det er en af årets helt store “gå i byen” dage.
Det startede faktisk slet ikke som en juleøl, men som en påskeøl. Og i virkeligheden heller ikke som en øl, men som et postkort.

Carlsberg besluttede i 1905 at lancere en højtidsøl i forbindelse med påsken. Det gik godt, og flere højtidsøl blev lanceret i årenes løb. I 1979 sendte Carlsberg et julekort ud til danskerne med det senere så kendte motiv med Tuborgvognen, de store snefnug og hilsenen ”Glædelig jul og godt Tub’år”. Postkortet blev tegnet af Peter Wibroe, og året efter blev postkortet til en plakat på ølbilerne, og to år senere til den øl, der var sig værdig til at bære den ikoniske tegning.

I 1981 blev Tuborg Julebryg lanceret med tegningen fra postkortet, og fik kaldenavnet ”Snebajer”.

Her kan du få en gratis julebryg på Amager

KØBENHAVN S
Cafe Langebro
CopenHill A/S
Restaurant Kareten
Restaurant Fair Play
The Old Irish Pub Amager
Cafe Josephine I/S
Jaguar Bodega
Amager Pub
Cafe Femøren I/S
Amager Kulturpunkt Bio
JohnogWoo

KASTRUP + DRAGØR
Oksen Bodega APS
Cafe Espersen
Cafe Bredager
Air pub ApS
Papillon
Fasan Pub ApS
Glostrup Bodega
CHRISTIANSHAVN
Kanal Bodega I/S
Cafe Sofie Kælderen
Cafe Christianshavn