Fødselsdagsweekend i Amager Centret

Amager Centret fylder 43 år og det fejres i weekenden 28-30 september med massere af aktiviteter lige fra ballonklovn, til koncert fra taget og gratis kaffe.

På programmet er der naturligvis en masse små aktiviteter butikkerne, men der er også et par større aktiviteter og dem har jeg plukket ud nedenfor, helt nederst er der et link til hele programmet.

Fredag kl. 18-18.50 – Koncert på taget

Koncerter fra taget er ved at blive en fast del af Amager Centrets fødselsdag. I år er det “Danmarks John” der spille på toppen af centret. Det er en musikalsk hyldest til John Mogensen, som boede i Dragør og på Holmbladsgade – så mere lokalt bliver det næsten ikke. Brandet spiller Mogensen-ørehængere, Four Jacks-klassikere og nostalgiske anekdoter fra en svunden tid på toppen af centret.

Lørdag kl. 11- 15 – Ama’r kage

Med input fra amagerkanerne vil Jesper Søvndal, kendt fra Den Store Bagedyst, bage en rigtig amar’kage. Jesper anretter kagen, mens han fortæller og besvarer spørgsmål undervejs. Når kagen er klar, er der smagsprøver, så længe kage haves.

Søndag kl. 12 – Frit net

Vindermotivet fra Amager Centrets konkurrence i foråret designet af Kaj Anker er nu trykt, og vi uddeler derfor de flotte stofnet. Nettet er fyldt med et lagkagekit, så du selv kan gå hjem og lave din egen fødselsdagslagkage. Der uddeles 100 stofnet, så først til mølle!

 

Se hele programet her